Igazi hős: amint meglátta a cápa hátuszonyát, majd a vért a vízben, azonnal férje után ugrott a várandós feleség

Margot-Dukes Eddy egyetlen percet sem habozott, amikor észrevette, hogy férje, Andrew élete veszélyben van. A várandós kismama csónakjukról azonnal a vízbe vetette magát, miután éppen búvárkodó férjét megtámadta egy cápa.

Még az sem ijesztette el, hogy férje körül egy cápauszonyt látot, a vizet pedig tűzpirosra festette a vér, sőt, ez csak még több adrenalinnal látta őt el.

Ez is érdekelheti!

Szörnyű! Egy hatalmas cápa ragadta ki a csónakból a 10 éves fiút

Videóra vették, ahogy a szolgálaton kívüli rendőr megment egy kisfiút a vérszomjas cápától

Karjába harapott a cápa és nem eresztette, de úgy sétálgatott a parton, mintha mi sem történt volna

Horror: kamerák előtt tépte szét a szörföst a nagy fehér cápa

A New York Post cikke szerint Andrewt egy bikacápa marta meg snorkelezés közben Florida Keys-nél, Margot pedig a támadás után pillanatok alatt a vízben volt és hihetetlen lélekjelenlétről tanúbizonyságot véve pár perc múlva a csónakukhoz is húzta a megsebzett párját.

Az esetet Margot szülei, testvére és testvérének párja is végignézte, akik szinte felócsúdni sem tudtak, olyan gyorsan történt körülöttük minden.

Andrew-nak nagy szerencséje volt, hogy a bikacápa „csak” a vállán harapta meg, és a gyors orvosi ellátásnak, illetve felesége hőstettének köszönhetően néhány varrattal megúszta a kalandot.

A Miami Herald azt írja, hogy aznap más snorkelezők láttak a vízben egy közel háromméteres cápát is, de a búvárkódó férfit vélhetően egy ennél kisebb példány támadhatta meg.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors