Aktuális

Heti horoszkóp: a hét a szerelemé

Bors

Létrehozva: 2015.04.20.

A szerelem és az élet örömei körül forognak majd a gondolataink ezen a héten. Emellett azonban többen hajlamosak lesznek a lustaságra és mértéktelenségre is. Demeter Mónika asztrológus írta le a napokban jellemző hatásokat.

KOS

PÉNZ: több csatornából is pénz folyhat be. Szerencsés, akinek munkaadója egy kis plusszal honorálja szaktudását. A hivatalos ügyek kedd kivételével sikeresek.
MUNKA: aki új állást keres, találhat. Néhol pedig egy kisebb összevonás lehetséges, ami viszont túlterheltséghez vezet. A vállalkozóknak szerdán várható egy kisebb megrendelés.
ÉRZELMI ÉLET: a hét elején a szerelmesek civakodhatnak, és a laza kapcsolatok most véget érhetnek. Ám a működökben megfogalmazódhat a közös élet.
HOLDHOROSZKÓP: a pénz és anyagi javak területén kezdi meg heti útját a Hold. Majd következnek a hivatalos ügyek, az adásvételek és szerződések, majd a család.

BIKA

PÉNZ: a szokásosnál nagyobb lehet a pénzforgalma, és a jelek szerint szerencsés esetben több marad, mint amennyit kiadni kénytelen. Kedden merülhet föl egy váratlan kiadás.
MUNKA: ha váltani szeretne, most érdemes pályázni, aki pedig már megtette, interjúra rendelhetik. A vállalkozóknak több megkeresésük lehet, de a keddit lemondhatják.
ÉRZELMI ÉLET: van esély egy új kapcsolatra, amiből szerelem alakulhat, sőt néhány szerelem felszámolódik egy új érzés ígérete miatt. A családokban a kedd konfliktusos lehet.
HOLDHOROSZKÓP: a személyes én házából indul a Hold, majd a pénzügyi területen áthaladva rokonok, és az otthon területét érinti.

IKREK

PÉNZ: lesz, aki némi pluszt remélhet hivatásából. A hét elején a szerződéseket és az üzleti ügyeket célszerű kerülni, és inkább a hét második felére ütemezni.
MUNKA: egy új álláslehetőséggel szembesülhet, amit érdemes fontolóra venni, mert a jelenleginél is előnyösebb lehet. A cégüket üzemeltetőknek több megbízása is adódhat.
ÉRZELMI ÉLET: a függetlenek egy romantikus kapcsolatra esélyesek, mely lehet, hogy hivatásukon keresztül érkezik. Az együtt élők között holnap nézeteltérés adódhat.
HOLDHOROSZKÓP: az elvonultságé és a titkoké a hét első napja, majd következnek a személyét érintő dolgok, ezután az anyagiak, végül a hozzátartozók.

RÁK

PÉNZ: előfordulhat, hogy kiadása nagyobb, mint a bevétele. Aki munkahelyéről vár plusz pénzt, az késhet, de lehet, hogy el is marad. Aki pedig valamelyik barátját segítette ki, a pénz késhet.
MUNKA: néhány munkahelyen túlterheltségre és a titkos ellenségek rosszindulatára lehet számítani. A vállalkozók egyik hét eleji üzlete lehet, hogy meghiúsul.
ÉRZELMI ÉLET: a magányosoknak minden esélye megvan egy érzelmeket is felkorbácsoló új szerelemre. A jól működőkben pedig szorosabbá válhatnak a szálak.
HOLDHOROSZKÓP: a jó szándékú támogatók területén indul útjára a Hold. Majd az önmagunkkal történő foglalkozás, és a pénz házát öleli fel.

OROSZLÁN

PÉNZ: pénzforgalma megnövekedhet. Ám egy váratlan költség is felmerülhet, még a hét elején. Költekezési kedve is növekvőben lehet. Az adásvételeket siker övezi.
MUNKA: néhányan esélyesek egy kinevezésre, de egy új álláslehetőség is szóba jöhet, akár azonnali kezdéssel. A vállalkozók hét eleji üzletét lehet, hogy lemondja ügyfele.
ÉRZELMI ÉLET: lesz aki új kapcsolatot köt, valószínűleg a baráti körből, viszont a szerelmesek között nézeteltérés lehetséges, ahogyan a közös háztartásban élők között is.
HOLDHOROSZKÓP: a karrier területét a kikapcsolódás követi, ezt az önmagára áldozható idő, mely állás szerencsés, mivel hétvégére esik.

SZŰZ

PÉNZ: a szerencséseknek több helyről is pénz érkezésére van kilátás. Néhány munkahely pluszt oszt alkalmazottainak. A szerződések és hivatalos ügyek jó irányba tartanak.
MUNKA: egy új és kreatív feladatot oszthat önre főnöke, amihez pénzt is rendel, sőt a feladatra szerveződött csoport vezetésére is felkérhetik. A magánzóknak új ügyfeleik lehetnek.
ÉRZELMI ÉLET: a társtalanoknak minden esélyük megvan egy új és komoly szerelemre. A családokban holnap nézetkülönbségek adódhatnak, de hamar helyreáll a béke.
HOLDHOROSZKÓP: ma érdemes tanfolyamra menni, valahová utazni, majd a karrier kér figyelmet, amit a megérdemelt kikapcsolódás követ.

MÉRLEG

PÉNZ: jó esetben egy sikeres pénzügyi hét várja. Azonban, ha valamilyen komolyabb gazdasági ügyben kíván elköteleződni, a hét közepétől hamarabb ne tegye azt!
MUNKA: egy új feladat és egy új munkatárs érkezése is elképzelhető, viszont néhol túlterheltség várható. Aki pedig kinevezésre várakozik, most betöltheti az ígért státuszt.
ÉRZELMI ÉLET: inkább egy-egy hiúságát legyezgető flörtre van esély, mint egy nagy szerelemre. Viszont a már meglévő szerelmekben szorosabbá válhatnak a szálak.
HOLDHOROSZKÓP: a banki ügyletek területén kezd a Hold, majd a továbbképzések területét érintve, a hivatáson át, a barátok házáig végzi be heti útját.

SKORPIÓ

PÉNZ: egy kisebb bevételre számíthat aki felé tartoznak, ám egy váratlan kiadása is adódhat még a hét elején. Viszont az üzleti ügyleteket a szerencse veszi pártfogásába.
MUNKA: aki állást keres, most szerencsével jár, de az is lehet, hogy keresnie sem kell, mert ajánlanak egy jó lehetőséget. Ha vállalkozó, akár már ma új vevő jelentkezhet.
ÉRZELMI ÉLET: változatos érzelmi életet ígérnek a csillagok, így szakítások és egymásra találások mind-mind elképzelhetők. Az együtt élők a hét végére harmóniába kerülnek.
HOLDHOROSZKÓP: a partnerkapcsolaton, a nagyobb anyagi javakon át, a tanfolyamok és utazások területein halad pályáján a Hold.

NYILAS

PÉNZ: bevétel érkezését ígérik az égi jelek. Lehet, hogy egy plusz munka hozadékaként. Az adásvételek és a hivatalos ügyek is szerencsés folyamatot ígérnek.
MUNKA: aki új munkahelyet keres, ne szégyelljen egy kis protekciót is igénybe venni! Viszont túlterheltségre is lehet készülni. Aki céget üzemeltet több új megrendelése lehet.
ÉRZELMI ÉLET: néhány szülött egy munkahelyi titkos kapcsolatot létesít, amit több ok miatt is leplezni kénytelen. A házasságok némelyikében konfliktus adódhat.
HOLDHOROSZKÓP: a munka területéről indul égi világítónk, majd a társkapcsolatot veszi célba, és a banki ügyek házából az utazás területén halad át.

BAK

PÉNZ: egy kisebb összeg érkezhet, akár ajándékként is, ha épp a héten ünnepli névnapját. Ha szerződni kíván, azt célszerű a hét második felére időzíteni, hogy jól járjon.
MUNKA: némelyik munkahelyen nagy a mozgás a kollégák körében, a kilépettek helyét újak foglalják el. A vállalkozók szerencsecsillaga emelkedőben.
ÉRZELMI ÉLET: aki magányos, most esélyt kap egy új kapcsolatra. A meglévő szerelmekben, pedig összeköltözhetnek a párok. A házasságban élők többségére harmónia vár.
HOLDHOROSZKÓP: a vállalkozás területén kezd a Hold, majd a munka házán átívelve, a partnerkapcsolat területére ér, és a megszerzett anyagi javak következnek.

VÍZÖNTŐ

PÉNZ: bevétele érkezhet, ma vagy holnap. Az adásvételekre és szerződéskötésekre is igen előnyös hatások mutatkoznak, és az ingatlanügyek is kedvezőek.
MUNKA: néhány munkaközösség élére új felettest neveznek ki, de előfordulhat, hogy önre esik a választás. A vállalkozóknak egy igen szerencsés időszakuk következhet.
ÉRZELMI ÉLET: a függetlenek új szerelemben reménykedhetnek, nagyjából a hét közepén. Akik együtt élnek holnap konfliktus adódhat, de a hétvégére helyreállhat a béke.
HOLDHOROSZKÓP: az otthon és ingatlanügyektől, a gyermekek és kreativitás házán át, a házi kedvencek területét érintve a társkapcsolatnál fejezi be útját a Hold.

HALAK

PÉNZ: több forrásból is pénzhez juthat, és minden adásvételt is siker övez. Viszont a hét első felében egy kisebb meghibásodás keletkezhet, amire költeni kell.
MUNKA: a hét elején halmozódhatnak feladatai, és ha plusz munkát is kap, lehet, hogy nem honorálják kellően. A cégüket üzemeltetők két új megrendelésben is bizakodhatnak.
ÉRZELMI ÉLET: népszerű lehet az ellenkező nem körében, különösen a lakókörnyezetében, vagy ha társasági életet él. A házas és élettársi kapcsolatokban a kedd nézeteltérést jelez.
HOLDHOROSZKÓP: a hivatalos ügyekkel érdemes indítani a hetet. Majd az ingatlanügyek, amit a vállalkozás, és a kisállatok területe zár.

Falusi Mariann: jó tanácsokat tudok adni

– Készítettek már személyre szóló horoszkópot. A jó tulajdonságokban magamra ismertem, a rosszakban nem annyira. A találat 70-75 százalék volt. Hiszem, hogy a nagyjából egy időben születettek tulajdonságai hasonlítanak, hiszen  azonos időben szocializálódnak – mondta Falusi Mariann. – A hasonló karakterű emberek jobban kijönnek egymással. Lang Györgyi is Bika, de az én aszcendensem Vízöntő, az övé Rák. Ez okozhat különbséget. Egyszer dolgoztunk Skorpióval, az nehéz volt. A Bakokkal és a Bikákkal viszont jól kijövünk.

Ami a Bika tulajdonságaimat illeti, számomra a legfontosabb a művészet szeretete és művelése. Jellemző rám a józan paraszti ész. Aki megoldást keres, fordulhat hozzám, jó tanácsokat tudok adni. Szívós vagyok és kitartó. A pénzt nem játszik meghatározó szerepet az életemben. Nem fialom, inkább jól el tudom elkölteni. Se pazarló, se spórolós nem vagyok. Sok cuccot sokáig megtartok, de aztán sem dobom ki, odaadom barátoknak. Mindennek lesz gazdája. Szeretem a természetet. Szeretek kapálni a kertben, de az erdőt nem járnám. Van egy kutyám, három teknősöm, a sündisznómat pedig szabadon engedtem. Az aszcendens Vízöntőségének hebrencs lendülete nem engedi, hogy konzervatív legyek. Alapos vagyok és megfontolt. Amit egyszer elfogadok, azon nem változtatok. Időnként féltékeny vagyok és ragaszkodó is. Sok konfliktusom nincs, de ha egyszer valakire megharagszom, az megmarad.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17146194_auto_resized.jpg
origo.hu

A Manchester United szerződést adott Jürgen Kloppnak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27233_resized.jpg?avcount=1713606311
origo.hu

Magyar Péter bevallotta, hogy loptak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142944_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Ez nem megengedett!” – áll a bál a TV2-es műsor két szereplője körül, eltanácsolnák őket

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17146146_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Kevesellte a magyar pénzt, most román állampolgárságot kapott a magyar sportoló

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17141348_auto_resized.jpg
ripost.hu

Megkezdődött Tordy Géza temetése: itt lesz a színművész örök nyughelye

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142347_auto_resized.jpg
vg.hu

Senkinek sem kell a Rolex – beszakadt a svájci óraexport

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27234_resized.jpg?avcount=1713606311
origo.hu

Véres orosz megtorlás indul Ukrajnában

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17145140_auto_resized.jpg
travelo.hu

Visszanyerte szabadságát a meglőtt gólya

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27216_resized.jpg?avcount=1713606311
origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713606311
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17146291_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Házasság első látásra: egyetlen páros döntött az együtt maradás mellett

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27241_resized.jpg?avcount=1713606311
magyarnemzet.hu

Orbán Viktor tudhat valamit, már Puzsér is a tenyeréből eszik

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/2_G2BbD5rJO973e3CnrEbJU5Jx3bR5d0dE5sVBumpx4/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzdhNDcwZTVhMzk4OTQyNzNiYWM0MDQ3MzY2M2VhODVl.jpg
Botrány

A Karácsony vezette Városházán landolhattak a Hídpénz-botrány lenyúlt milliói

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/IzobYAUPf4-jlaB8z4BCyiO9Gs7AbBaKJk8LCzTy7aw/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzM2MTFlZTQwNmNmZjQ0ZWViNWI3MTI4NDE3MzRiYjEz.jpg
Para

„Olyan volt, mintha jöttek volna utánunk” – rémisztő, mik történtek a magyar szellemkórházban