Hatmillióval akarták lehúzni Kordáékat

A sztárság árnyoldalát is meg kell tapasztalnia a Balázs Klári, Korda György párosnak. De szerencsére jó emberismerők, így gyorsan ki tudják szűrni azokat a rajongókat, akik meg akarják rövidíteni őket.
A sztárság árnyoldalát is meg kell tapasztalnia a Balázs Klári, Korda György párosnak. De szerencsére jó emberismerők, így gyorsan ki tudják szűrni azokat a rajongókat, akik meg akarják rövidíteni őket.

A rajongók többféleképpen viszonyulnak kedvenc sztárjaikhoz. Akadnak, akik csak csendben csodálják őket, míg mások minden koncertjükön megjelennek, egyesek plátói szerelmet éreznek irántuk, míg me­gint mások túlmennek egy egészséges határon, és a magánszférát durván megsértve zaklatnak. A Korda-Balázs házaspár több évtizedes munkássága alatt, szinte majd mindegyik esetre volt már egy vagy több példa. De mind közül az idegesíti fel a legjobban a híres párost, amikor hülyének nézik őket az emberek.

Pofátlan emberek

– Az internet elterjedésével nagyon sokan keresnek meg minket a legnagyobb közösségi oldalon. Többnyire kedves rajongói üzenetek kapunk, amelyek kifejezetten jólesnek. A közelmúltban azonban érkezett egy szemtelen megkeresés: már nem tudom pontosan, milyen indokkal, de az illető közölte, hogy neki 6 millió forintra lenne szüksége és mivel nekünk biztos van, ezért adjunk neki. Na­gyon felhúztam magam, mert azt gondolom, vannak határok, amiket be kell tartani. Gyurikámmal mi szórakoztatjuk a közönséget, számtalanszor léptünk már fel jótékonysági eseményeken és szívesen segítünk is másokon, de ezeket nem verjük nagy dobra, nem ezzel akarjuk növelni a népszerűségünket. Az ilyen típusú megkeresések azonban dühítőek számomra, nekünk is keményen meg kell dolgoznunk a pénzünkért, nem beszélve arról, hogy eszembe sem jutna egy vadidegenre „csak úgy” ráírni, hogy ne haragudj, de adjál már 6 milliót – fakadt ki Klárika a Borsnak.

Balázs Klári és Korda György jószívű, adakozó emberek, de bárkinek ők sem adnak pénzt © Csányi Krisztina

Bizony a sztárpárnak már nem egyszer szembe kellett néznie a nyerészkedőkkel, évekkel ezelőtt a legendás Korda-villa ajtajáról is leszereltették a kapucsengőt, mivel egy számukra ismeretlen ember rendszeresen zaklatta őket. Ez a férfi is milliókat akart kicsalni tőlük mondvacsinált indokokkal, szerencsére azonban mind Korda György, mind Klárika résen van.

Kemény asszony

– A legtöbb szélhámosnak tűnő ember beteg családtagjával próbál a szívünkre hatni. De volt olyan hölgy, aki a lányának szeretett volna pénzt kérni, hogy házat vegyen neki, mert szerinte csak így tudja jól férjhez adni. Nem tudom, mi játszódik le ezeknek az embereknek a fejében, talán túlságosan is jólelkűek vagyunk, és ezt érzik meg ezek a haszonlesők. Két nő helyett is dolgozom, hiszen nem csak fellépek és karban tartom a hangomat, de az otthonunkban is én vezetem a háztartást. Mindent én csinálok otthon már négy évtizede. Sokat dolgozunk mi is a pénzért –hangsúlyozta Korda György párja.

Megdolgoznak a pénzért

A házaspárnak már 2020-ra is telik a naptára, hihetetlen, hogy mennyien várják őket. Egy dolgot nem vállalnak már csak el, nem szeretnének újra Amerikában fellépni. – Számtalanszor voltunk már ott, mindig nagyon hálás volt a közönség, maradhattunk volna is, de szó sem lehetett róla. A repüléssel még mindig nem sikerült megbarátkoznom, kifejezetten szorongok – mesélte Klárika.

Mézeskalács alapreceptet keresel? Próbáld ki a kedvencünket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors