Hasgörcs miatt hívták ki hozzá a mentőket – ekkor tudta meg, hogy 41 hetes terhes

Azt hitte, csak a menstruációja kínozza meg a szokottnál jobban. Hamarosan már a kezében tarthatta kisfiát – akinek érkezéséről egészen odáig sejtése sem volt.
Azt hitte, csak a menstruációja kínozza meg a szokottnál jobban. Hamarosan már a kezében tarthatta kisfiát – akinek érkezéséről egészen odáig sejtése sem volt.

Alaposan ledöbbent az a fiatal lány, akihez menstruációs görcsök miatt kellett mentőt hívni Kórházba szállítása után ugyanis kiderült: 41 hetes terhes. Nem sokkal később már a karjaiban tarthatta a meglepetésbabát.

A 23 éves, Market Harborough városában élő Holly Henton nem is sejtette, hogy babát vár. Mint a brit nő utólag elmondta, ugyan mindenképpen szeretett volna egyszer gyereket, de nem most. Barátjával ugyanis tavaly augusztusban szakított, így most egyedülálló anyaként nevelheti fel kisfiát.

Közzétette: Holly Henton – 2020. augusztus 7., péntek

A most hét hónapos Theo érkezésének semmi előjele nem volt: mivel Holly csak pár kilót szedett fel magára, ráadásul az is inkább a fenekén és a combján látszott meg, betudta az ünnepi falatozásoknak, emellett a ciklusa is rendben volt – így amikor egy reggel a szokásosnál erősebb görcsök kínozták, azt hitte, csak a menstruációja miatt szenved, és bevett egy fájdalomcsillapítót. Kicsivel később a vécében rosszul lett – édesanyja ekkor tárcsázta a mentők számát.

Közzétette: Holly Henton – 2017. június 25., vasárnap

A fiatal nőt kórházba szállították, ahol megállapították: terhessége 41. hetében jár. Azonnal megcsászározták. A pici 3,6 kilogrammal jött világra, makkegészséges.

Egy pillanat alatt kellett felkészülnie az anyaságra

– Amikor azt mondták, 41 hetes terhes vagyok, sokkot kaptam. 22 voltam, fogalmam sem volt arról, hogy terhes lennék, így minden hétvégén buliztam, ittam és dohányoztam a barátaimmal. Persze nem csináltam volna mindezt, ha tudom, mi a helyzet, de szerencsére Theo teljesen egészséges – magyarázta a fiatal anyuka, aki azt is elárulta: eleinte nem is akart hinni az orvosoknak. Annak örül csak, hogy édesanyja, Joanna (az alábbi képen bal oldalon) mellette volt.

Közzétette: Holly Henton – 2017. június 25., vasárnap

– Minden összefolyt, nem is tűnt valóságosnak. Csak rohangáltak körülöttem, és emlékszem, remegtem, és azt hittem, el fogok ájulni, annyira féltem. Amikor kivették belőlem a kicsit, és odaadták anyunak, akkor fogtam csak fel. Sírva fakadtam, és azt hajtogattam, nem vagyok erre kész, egyedülálló anya leszek és nem fogok ezzel megbirkózni – idézte fel az első pillanatok rémületét.

Egy darabig az ismerőseinek sem számolt be a meglepetésbaba érkezéséről, ám később, amikor elmesélte, meglepődött, mennyien támogatták – számolt be a különös terhességről a brit Mirror.

Ez is érdekelheti!

Kidobta 11 éves barátja a tinit, aki 14 évesen szülte meg gyermekét

Hihetetlen: Egyszerre várnak babát az ikrek, akik ikrekhez mentek feleségül

Elképesztő: szűzen esett teherbe egy tinédzser lány

Holly egyébként a kis Theo érkezése után újra felvette a kapcsolatot exével – a baba édesapjával – és ugyan nem jöttek újra össze, de barátként egymás mellett állnak, és a férfi így részt vesz a gyermek felnevelésében.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors