„Halálomig kísértenek azok a felvételek” – másfélmillióan kérik, hogy távolítsák el a netről a világ legismertebb pornósának videóit

Bár Mia Khalifa mindössze három hónapon át dolgozott a felnőttfilmes szakmában, és ezalatt alig tizenegy videója készült, 2014 óta még mindig ő a világ egyik leghíresebb, legismertebb és az interneten legtöbbet keresett pornósa. A most 27 éves libanoni-amerikai nő azonban mára nagyon megbánta, hogy hat évvel ezelőtt belekóstolt a pornózásba, és azóta folyamatosan óva inti a fiatal lányokat attól, hogy elkövessék ugyanazt a hibát, amit ő.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

5 day unwashed hair, recycled scenery cause I only have 3 mirrors, and Lycra is the brand ✋🏼

Mia K. (@miakhalifa) által megosztott bejegyzés,

A jelenleg sportműsorokat készítő Khalifa és most mindennél jobban szeretné, ha azok végleg eltűnnének az internetről. Az Instagramon 21 millió követővel rendelkező nő egy online petíciót indított, hogy elérje a célját és az ügyét már több mint másfél millió ember támogatta.

Khalifa azt mondja, ő mindössze 12 ezer dollárt (kb. 3,7 millió forintot) keresett a videóival, melyekkel a PornHub pornómegosztó és a BangBros nevű pornóforgalmazó még évekkel később is dollármilliókat kaszál. Ennek a kizsákmányolásnak szeretne véget venni azzal, hogy leveteti összes videóját az internetről.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

When it was legal to be outside. 📸: @yoyelapogian (missing all the Swedes in this house now 🥺)

Mia K. (@miakhalifa) által megosztott bejegyzés,

A nő már többször próbálta megvásárolni pornóvideóit, hogy azokat végleg eltüntethesse a világháborúról, ám a jogtulajdonosok számukra érthető módon ellenállnak. Ráadásul mivel hatalmas, tőkeerős cégekről van szó, Khalifa meg sem próbál bíróságra menni, mert azzal szerinte csak annyit érne el, hogy tönkre tenné magát anyagilag.

Khalifa nemrég egy TikTok-videóban mesélte el, mennyire megviselte őt az az időszak testileg és szellemileg egyaránt és életét azóta is megkeseríti az az előítélet, ami fiatalsága legmérgezőbb, legrosszabb három hónapja miatt alakult ki.

Az a 11 videó kísérteni fog a halálom napjáig, és nem akarom, hogy más lányok is keresztülmenjenek ezen, mert senkinek sem szabadna.

– írta a követőinek.

Az egyik videójában például hidzsábban szerepelt, amiért halálosan megfenyegette őt az Iszlám Állam terrorszervezet. Khalifa jelenleg is folyamatos terápiára szorul a zaklatások és a stressz miatt, ami a pornós múltja miatt éri. Mia Instagram-oldalán könnyek között köszönte meg mindenkinek, aki már aláírta a petícióját és azt ígéri, az összes aláíró szívesen látott vendég lesz a következő születésnapi buliján.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Xmas decor goes up in October, and comes down in February ☝🏼

Mia K. (@miakhalifa) által megosztott bejegyzés,

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors