Gyilkos öngyilkosság Kelenföldön – Szerelmi bánatában ugrott a mélybe János

Szerelmi bánat és az állása elvesztésétől való félelem vezethetett oda, hogy múlt pénteken B. János a mélybe vesse magát egy kelenföldi bérház 14. emeletéről. A férfi szülei nem csak őt, de a tragédia vétlen áldozatát is gyászolják.
Szerelmi bánat és az állása elvesztésétől való félelem vezethetett oda, hogy múlt pénteken B. János a mélybe vesse magát egy kelenföldi bérház 14. emeletéről. A férfi szülei nem csak őt, de a tragédia vétlen áldozatát is gyászolják.

A Bors megtalálta a múlt heti tragédiát előidéző B. János családját. Az asszony arra hivatkozva, hogy éppen akkor ürítik ki a családdal a férfi albérleti lakását, nem kívánt bővebben nyilatkozni.

Felállt a szerszámosládára

Nem elég, hogy el kell viselniük a gyász súlyát, még szerettük holmijai között szelektálniuk kell, ami szép és fájó emlékeket is felidéz bennük.

Kérem, értsék meg, hogy a szüleim nagyon sajnálják a történteket és nem csak Jánost, hanem a családanyát is. Teljesen összeroppantak, hiszen bármit is teszünk ezután, semmit sem változtat a dolgokon – mondta a nő.

B. Jánost nem csak szerelmi bánat gyötörte, állása elvesztésétől is félt © Facebook

A család egyébként nem ápolt szorosabb kapcsolatot János barátnőjével, ám a barátaik megerősítették azt az értesülést, hogy a férfi szerelmi bánatában dobta el az életét, és az is nyomasztotta, hogy a koronavírus miatt bizonytalannak érezte klímaszerelői állását, így az anyagi helyzetét is.

Ismeretes: B. János múlt hét pénteken felment egy toronyház 14. emeletére, kilépett a folyosó dohányzóerkélyére, felállt a nála levő szerszámosládájára, és a halálba ugrott.

A Bronz család éppen akkor indult sétálni egy erdélyi utazást követő karantén után. Először az anyuka, Erzsébet lépett ki a kapun, maga előtt tolva a hat hónapos, babakocsiban ülő Bogit, és a hároméves Marcit. Bár a kocsi darabokra tört, a gyerekek a csodával határos módon szinte ép bőrrel úszták meg.

Jólesne a bocsánatkérés

Bronz Gábor, Erzsébet férje a Borsnak elmondta: eddig semmilyen formában nem kereste őket János családja.

Sokat gondolkodtam az elmúlt napokban. Igazából nem is lennének komoly elvárásaim, de egy bocsánatkérés jólesne – nyilvánította ki a férfi.

Maga is csodálkozik azon, hogyan lehet képes teljesen higgadtan beszélni a tragédiájáról, de tisztában van vele, hogy egyszerűen nincs más választása. Akármennyire is hirtelen tört ketté az élete, helyt kell állnia, hiszen az ő felelőssége, hogy gondoskodjon a gyerekekről.

Erzsébet és hat hónapos kislánya, Bogi. Az anyuka elvesztése pótolhatatlan veszteség a családjának © Saját

A Bronz család meghatottan értesítette munkatársunkat, hogy milyen hihetetlen összefogást váltott ki az emberekből a veszteségük. A biatorbágyi baba-mama klub babakocsit és babaeledelt gyűjtött, hogy azzal is segítse őket.

Tejet ajánlanak az anyukák

Ugyancsak komoly összefogást váltott ki a minapi írásunk, melyben jeleztük, hogy a kis Boginak anyatejre lenne szüksége. Több szoptató édesanya is felajánlotta, hogy biztosítja az éltető táplálékot a kislánynak. Gábor köszöni a gesztust.

Az egyik anyuka, Fehér Beáta lapunknak elmondta: nem volt kérdés számára, hogy felajánlja a segítségét.

Beáta (balra) és Bettina is anyatejjel segítene © Saját

Ebben a hihetetlen tragédiában szerintem minden anya így döntene, akinek lehetősége lenne arra, hogy a kis Bogi javára lemondjon néhány deciliterről – magyarázta Beáta.

Egy másik asszony, Csikós Bettina is hisz az összefogás erejében.

Ha a kislány édesapja beleegyezik, akár természetes módon is megszoptatom Bogit, mert köztudott, hogy a babák attól nyugszanak meg a legjobban.

Van segítség

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja (mobilról is) a 116-123-as, ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel az ongyilkossagmegelozes.hu-t

Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors