Gyász: 112 évesen, otthonában hunyt el a világ legidősebb férfija

Gyászol az egész világ, miután 112 évesen meghalt a földkerekség legidősebb férfija, jelentette be a családja. Az angol Bob Weightont év elején jegyezték be a Guinness Rekordok Könyvébe, miután a nála pár hónappal idősebb japán csúcstartó, Chitetsu Watanabe elhunyt.

Az angliai Altonban található otthonában, ahol mai napig egyedül élt, elaludt, békésen hunyta le a szemét rákos megbetegedése miatt

– idézi a család közleményét a LADbible.

„Bob egy rendkívüli ember volt, és a család számára nem csak az élképesztő életkora miatt. Példakép volt mindannyiunknak. Örülünk, hogy Bob volt a mi szellemes, kedves apukánk, nagypapánk, dédnagyapánk. Nagyon fog hiányozni”

A férfi 1908-ban született, túlélte mindkét világháborút, a spanyolnáthát, megélt 26 miniszterelnökválaszátást. Amikor év elején a világ legidősebb férfija lett, azt nyilatkozta: nem igazán örül, mert ez azt jelenti, hogy valaki más meghalt.

Eltávozásával a 111 éves és 202 napos román Dumitru Comănescu lett a világ legidősebb férfija.

9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors