Gondolta volna? Ezzel az ingyenes megoldással a legmakacsabb folt is kijön a ruhából

A szülők jól tudják, lehetetlen óvni a gyermekek ruháját a makacs foltoktól. Az ételt, a sarat és a fűfoltot sokszor képtelenség eltüntetni, a többség viszont nem teheti meg, hogy minden piszkos ruhát új darabra cseréljen.

Szerencsére van megoldás

Egy egyszerű, ingyenes megoldással a legmakacsabb folt is eltüntethető – legalábbis ezt állítja az az angol édesanya, aki az interneten osztotta meg a praktikáját. A 27 éves Chelsey Whiston akkor használt napfényt a tisztításra, amikor gyermeke a kedvenc felsőjét piszkolta össze.

Akkor bukkantam rá a napfényes tisztításra, amikor segítséget kértem a Facebookon. A fiam leette magát jégkrémmel, mindent kipróbáltam, de semmi sem használt. Több ember is azt javasolta, használjam a napfényt. Bár nem hittem benne, kipróbáltam – idézi a nőt a DailyStar.

Ez is érdekelheti!

Bors-okos: Mosson kezet zabkásával!

Hasznos praktikák a szőnyeg tisztításához

Bors-okos: Nyissa ki egy kézzel a konzervet!

Kimosta a gyermek foltos ruháját, majd nedvesen a tűző napfényre tette ki száradni azt, és csodák csodájára a folt valóban eltűnt.

„Ha esetleg valaki azt látja, hogy a folt nem tűnt el teljesen, csak elhalványult, ismételje meg az eljárást, és tegye újra a napra a ruhát” – javasolja Chelsey.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors