Fodor Zsóka évente egy kilót hízik, amióta elhagyta a Barátok köztöt

Hogy milyen gyorsan repül az idő! Erre Fodor Zsóka is rendre rácsodálkozik: éppen tíz éve döntött úgy, hogy végleg szögre akasztja a seprűt, és kilép a napokban a huszadik születésnapját ünneplő sorozatból, a Barátok köztből. Szekere azóta is robog.

– A mai napig egy pillanatra sem bántam meg ezt a váltást, pedig mindent, ami van, és ahol most tartok, ennek a sorozatnak köszönhetem – mondta lapunknak a színésznő.

– Megérte minden: rengeteg főszerepet játszottam az elmúlt években. Ráadásul nagyon sok olyat, amelyről ré­gen álmodni sem mertem. Ki gondolta volna például, hogy a Csárdáskirálynő Cecíliáját játszom majd egyszer? Csomó reklámot is készítettek velem, szóval ez mind csodálatos, de egy valami rettenetesen hiányzik. A rendszeresség az életemből – vallotta be Fodor Zsóka.

Nem vonja meg magától a jó falatokat, ráadásul a napi sorozattal együtt a rendszeresség is eltûnt az életéből © Bors

– Nagyon elkényelmesedtem. Ennek egyenes következménye, hogy minden évben feljött rám egy kiló. Igyekszem úgy öltözni, hogy ez ne legyen szembetűnő. Mindig mondom, hogy aki annyi idős, mint én, az ne öltözzön sose a korának megfelelően a jó ízlés határán belül. Nem szabad úgy öltözni, ahány éves vagy. Elegánsan, ám kényelmesen öltözködöm – ismertette a divatról alkotott véleményét az egykori Magdi anyus.

A színésznő egyébként korát meghazudtoló aktivitással pörög ma is.

– Amikor szóba kerül egy-egy beszélgetés során, hogy tíz éve írtak ki a sorozatból, vagy hogy 76 éves vagyok, általában mindenki csodálkozástól tágra nyílt szemekkel kérdez vissza: mennyi? Én magam is mindig meglepődöm. Nagyon gyorsan elszaladt az idő. Én akartam kilépni a Barátok köztből, ez köztudott. Többször is. De Kalamár Tamás producer mindig valahogy rábírt még egy kis maradásra – elevenítette fel a nagy döntés előzményeit Fodor Zsóka, akinek végül negyedszeri nekifutásra sikerült „elköltöznie” a Mátyás király térről.

Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors