Fillérekért árusítja ki gyémántos cégét Vajna Tímea

Egy éve került felszámolás alá a Dorottya Diamond Palace Kft., az akkoriban Vajna Tímea kisebbségi érdekeltségében álló gyémántkereskedő cég. Az üzlet azonban már jóval korábban befuccsolt, hiszen hónapokkal korábban szélnek eresztették a dolgozókat és lelakatolták a belvárosi boltot.

A céget felszámoló Lubin Invest Zrt. most eladásra hirdette a Dorottya Diamond Palace „vagyona egészét vagy telephelye eszközeinek összességét” és a szöveg alapján mindössze 5,717 millió forintra becsülik a meghirdetett vagyont.

Ebből 137 darab ékszer, értéktárgy, a kiírás szerint átlagos állapotú, becsértéke 2 millió forint, az üzlet berendezését pedig 3,717 millió forintért kínálják eladásra.

A felszámoló a becsérték 70 százalékát jelölte meg minimálárnak, vagyis 4 millió forintért el lehet vinni a csomagot, de ha ennyiért sem akadna vevő, akkor lefelé is mehet a licit, legalábbis a hirdetményben az áll, hogy a minimálár csökkentését az érdekeltek írásban nem ellenezték.

(via)

Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors