Felfoghatatlan tragédia: a nászúton nézte végig a férj, ahogy a halálba zuhan szerelme

Jelenleg is nyomozzák annak a 2013-as tragédiának a pontos részleteit, amely során a 27 éves Abbie Elson és az akkor 42 éves Sean Emmett nászútjának borzasztó vége lett. Az ifjú pár mindössze néhány nappal esküvőjük után Dubajba utaztak élvezni a mézesheteket.

Elson a romantikus pihenés egyik napján észrevette, hogy elhagyta karikagyűrűjét, mire férjével nekiálltak azt megkeresni. A nő a lakosztályban, a férfi a szálloda előtt kezdtek kutakodni. Emmett végül úgy döntött, visszamegy feleségéhez a szállásra, ám amint benyitott a szobába, megdöbbenve látta, ahogyan a nő abban a pillanatban kizuhan az erkélyről.

Superbike racer saw bride 'flip out' of hotel window while looking for ring

A British motorcycling champion watched his new bride "flip out" of a hotel window in Dubai while searching for her wedding ring, an inquest has heard. Abbie Elson, 27, fell to her death from their fourth-floor honeymoon suite at Jumeirah Creekside hotel in 2013.

A tragikus esetet az akkor este szolgálatban lévő biztonsági őr, Joseph Semanda is végignézte. Mint mondja, aznap éjjel egy nőt látott némán lezuhanni a negyedik emeleti erkélyről.

A férfi, aki a nőhöz rohant, zokogott és azt üvöltötte, hogy „A feleségem! A feleségem! Miért teszed ezt velem?”. Közben megpróbálta újraéleszteni. A nő az oldalán feküdt, a lábai úgy eltörtek, hogy felfelé álltak, levegőért kapkodott. Ezután láttam, hogy leállt a légzése. Az orra és a szája is véres volt – nyilatkozta Semanda.

A mentők ekkor elszállították Elson holttestét.

Az eset nyomozása jelenleg is zajlik, a nő családja ugyanis azt vallotta, hogy Elsont fizikailag bántalmazta a férje. Mivel erre utaló jeleket nem találtak a nő holttestén, aki egyébként a tragédia pillanatában épp annyira ittas volt, hogy a baleset ezzel igazolásra kerülhet, ezért Emmettet egyelőre nem gyanúsítják semmivel.

(via)

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors