Ezt nem hiszem el! – kiabálta az apuka - Kizuhant a másodikról a kétéves kisfiú

Súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba egy kétéves gyermeket, aki vasárnap reggel kiesett szülei második emeleti lakásából. Édesapja sokkos állapotban, pizsamában rohant az utcára.
Súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba egy kétéves gyermeket, aki vasárnap reggel kiesett szülei második emeleti lakásából. Édesapja sokkos állapotban, pizsamában rohant az utcára.

Szörnyű jelenetek játszódtak le vasárnap reggel a fővárosi, XIII. kerületi Pannónia utcában. Egy szemtanú a Borsnak elmondta: hatalmas puffanásra lett figyelmes.

– Ezután keserves sírást és kiabálást hallottam. Azt hittem, hogy elütöttek valakit, de amikor odanéztem, már sejtettem, hogy mi történt. A sebesült mellett ott térdelt egy kutyás nő, közben pedig már az apuka ordítva rohant lefelé pizsamában. Szegény azt kiabálta, hogy: ezt nem hiszem el! Nem hiszem el! Azt is hallottam, hogy az apuka azt ordítja a telefonba: azonnal gyere vissza, a gyerek kiesett az ablakon. Néhány perc múlva láttam, ahogy az anyuka rohan vissza a zebrán át, és ő is kiabált elkeseredésében. A legborzasztóbb az volt, hogy a kisfiú rettenetesen sírt – idézte fel a felkavaró jeleneteket a szemtanú.

A gyermek az aszfalton hevert, súlyosan megsérült, a mentők stabilizálták az állapotát és kórházba szállították © Bors

A mentők és a rendőrség is néhány percen belül kiérkezett a helyszínre. A kisfiú csak akkor hagyta abba a sírást, mikor a mentők elkezdték az ápolását. A gyermek a szemtanú sze­rint elsőnek virágokra majd egy utcában parkoló autóra eshetett.

– Ugyan a másodikról esett ki, de szerintem ez jóval magasabban van, mint egy panelház második emelete. A boltok fö­lött van a földszint, és csak utána jön az első és a második emelet. A szülők érthető módon rettenetes állapotban voltak – zárta a Borsnak a neve elhallgatását kérő szemtanú.

Az Országos Mentőszolgálat megkeresésünkre közölte: a két év körüli gyermek súlyos sérüléseket szenvedett.

Az ellátást követően stabil állapotban szállították kórházba.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kiskorú veszélyeztetése miatt indított nyomozást, egyelőre senkit nem hallgattak ki gyanúsítottként.