Ez a férfi nem azért jár minden nap Disneylandbe, mert pedofil

2012. január elseje mindent megváltoztatott a most 44 éves Jeff Reitz életében, és vele együtt nagyon megváltozott valami a Walt Disney Worldben is. A férfi ugyanis ekkor járt először az élményparkban, azóta pedig minden nap felkeresi azt a helyet, amiért eddig azt hittük, csak gyerekek tudnak ennyire rajongani. Jeff az elmúlt öt és fél évből minden parkolójegyet megtartott, bizonyítandó, hogy ő bizony ott járt a parkban, és jól is teszi a gyűjtést, különben aligha lenne valaki, aki elhiszi ezt neki.

A veterán 2012-ben egy barátjával járt először a parkban. Mindketten munkanélküliek voltak, csak egy kis szórakozásra vágytak. Reitz azonnal beleszeretett a park hangulatába, a játékokba, az előadásokba és a zenébe, így még akkor is visszajárt, amikor már talált munkát.

A férfi egyébként egy sor barátot köszönhet a több mint 2000 látogatásnak. Például a park dolgozói már előre köszönnek neki, mert tulajdonképpen ő is olyan, mintha a gigantikus játszótér egyik eleme lenne. A veteránra itt talált rá a szerelem, és mivel a hatalmas létesítményben rengeteget sétált ma már 18 kilóval kevesebbet nyom a súlya.

Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors