Erotikus bábmese: Tucatszor élvezett a színpadon Böske

Meglepő bábelőadás nézői lehettek, akik csütörtök este a Bethlen Téri Színház ősbemutatójára váltottak jegyet. A népies darab ugyanis tele volt erotikus jelenetekkel.
Meglepő bábelőadás nézői lehettek, akik csütörtök este a Bethlen Téri Színház ősbemutatójára váltottak jegyet. A népies darab ugyanis tele volt erotikus jelenetekkel.

Saját kebleit markolászva, sokat sejtető pózokban legalább tucatszor élvezte a testi gyönyöröket a színpadon egy új bábjáték főhősnője, akit Fabók Mariann keltett életre.

Böskét első udvarlója, János vezeti be a testiség rejtelmeibe. A színésznő félig férfikabátba bújva a szeretőt is eljátssza © Hatlaczki Balázs

A pajzán magyar bábmesét csütörtök este a Bethlen Téri Színházban mutatták be, a színésznő és férje, Ke­resztes Nagy Árpád az Azért a kis bolondságért című darabban alaposan megmozgatta az alig serdült és a korosabb nézők fantáziáját.

Mancsi és férje, Árpád az előadás előtt egy kupica pálinkával készítették fel a közönséget az élményre © Hatlaczki Balázs

Az erotikus história középpontjában Böske, a szerelmi tűzkeresztségen épp csak át­esett leányka története áll. A bemutató rá­adásul azért is különleges volt, mert a színésznő egymaga játszotta el a tüzes menyecskét és annak kéjsóvár udvarlóit.

A főszereplőt több férfi boldog­gá tette, egyiküket az ütős gardon nevű népi hangszer jelképezte © Hatlaczki Balázs

– A férjemmel, Keresztes Nagy Árpáddal közös színházunkban mindig népi forrásokból építkezünk. Azért a kis bolondságért című új bemutatónk gerincét is gyűjtött népi szerelmi kiokosítók, pajzán anekdoták és énekek alkotják. Sok örömünket leljük ezekben a virágnyelven elbeszélt, csavaros humorú helyzetekben – mondta lapunknak az ősbemutató után a főszereplő, Fabók Mariann „Mancsi”, aki legközelebb február 20-án a zalaegerszegi Griff Bábszínházban viszi színpadra a vérbő darabot.

Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors