Először füvet akart vele szívni, majd szájjal elégítette ki diákját a részeg tanárnő

Fajtalankodás vádjával tartóztattak le a napokban egy floridai tanárnőt, aki június elején egy házibuliban orálisan elégítette ki egyik diákját. A 49 éves Leslie Bushart 29 éve dolgozik tanárnőként, ám minden valószínűség szerint többé nem dolgozhat szakmájában.

Polk County middle school teacher arrested for having sexual relations with minor, deputies say

A Polk County middle school teacher was arrested after detectives say she had sexual relations with a minor at his sister's graduation party. 49-year-old Leslie Bushart, a teacher at Lake Gibson Middle School, was arrested Thursday as a result of the investigation. During her arrest, she told detectives that she has been a teacher for 29 years.

A Polk megyei rendőrséghez június 16-án tettek bejelentést a meg nem nevezett kiskorú szülei. Bushart június 6-án ott volt a kiskorú testvérének érettségijére szervezett házibulin, ahol az egyik vendégnek kissé kapatosan árulta el, hogy nem sokkal korábban szájával elégítette ki a fiút. Miután a sztori hamar a kisfiú szüleinek fülébe jutott, a tanárnő sietve távozott a buliból, majd később Facebook-üzenetekben próbálta megmagyarázni tettét. Bushart azzal védekezett, hogy
részeg volt, és nem tudta mit csinál.Bushart a rendőröknek beismerte tettét, majd elmesélte, pontosan hogyan került sor az aktusra. A tanárnő a fiúval együtt először azért vonult félre, hogy szívjanak egy kis marihuánát, de állítólag annyira részeg volt, hogy még begyújtani sem volt képes a füves cigit. Ettől pedig annyira jó kedve lett, hogy letolta a fiú nadrágját és orális szexben részesítette.

A rendőrök szerint Bushart tanári esküjét megszegve egy tinédzser fiút gyakorlatilag szexuális játékszerként használt, és az ügyét letöltendő börtönbüntetés javaslatával küldték tovább az ítészeknek.

(via)

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors