Élő adásban bukott le a csalfa asszony? A férj nejétől kért telefonos segítséget, a hívásra egy ismeretlen férfi válaszolt

Furcsa, de kétségtelenül vicces jelenetsor zajlott le a brit ITV-n a Legyen Ön is Milliomos! csütörtök esti adásában. A műsor egyik játékosa, JP Hogan ugyanis éppen elakadt a 8000 fontos (3 millió forintos) kérdésnél, ezért úgy döntött, hogy telefonos segítséget kér.

A kérdés az volt, hogy német nyelven a Donnerstag, Mittwoch, Sonntag és Dienstag közül melyik egy hétvégi nap neve, ám Hogan nyelvtudás híján arra döntésre jutott, hogy telefonon felhívja feleségét. A tárcsázás után azonban egy ismeretlen hang szólt a kagylóba.

Sajnáljuk, a szolgáltatás jelenleg nem elérhető.

A műsorvezető, a Top Gear című autós műsorban megismert Jeremy Clarkson nem is hagyta ki a tízpontos ziccert, hogy egy kicsit megszívassa a játékost, és közölte Hogannel, hogy felesége telefonját bizony egy másik férfi vette fel.

Nyugi, lehet, hogy teljesen ártatlan.

– folytatta a zrikát Clarkson, és egy kis idő kellett is szegény, megzavarodott milliomosjelöltnek, amíg leesett neki, hogy felesége tényleg nem lépett félre, hanem egyszerűen csak a telefonszolgáltatással akadt egy kis probléma.

Hogant ez a közjáték nem igazán ingatta meg, hiszen a végén 64 ezer fonttal (közel 25 millió forinttal) távozott a műsorból.

Az adásból kivágott részletet ide kattintva tudja megnézni.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors