Elképesztő indokkal vonta meg a szexet pasijától

Hölgyek, gondolkodtak már azon, miként érhetnek el bármit párjuktól? Elég egyszerűen.
Hölgyek, gondolkodtak már azon, miként érhetnek el bármit párjuktól? Elég egyszerűen.

Szörnyű, más nézőpontból viszont zseniális ötletet agyalt ki egy brit hölgy azért, hogy akut boltkórosságát kielégíthesse. A 30 éves Janey úgy gondolta, mindennél nagyobb szüksége van például egy 70 ezer fontos (27,8 millió forint) Range Roverre, valamint kisebb plasztikai beavatkozásokra potom 14 ezer fontért (5,5 millió forint), ám vőlegénye, Ross először nem igazán akarta finanszírozni ezen igényeit. Ám végül a férfi mégis kötélnek vált, Janey ugyanis bevette a tökéletes fegyvert: azzal fenyegette meg párját, hogy ha nem kapja meg, amit akar, akkor nem fog vele szexelni. Első körben 1-3 hét szexmegvonással fenyegetőzött, amit be is tartott, keményen.

Janey bevallja: súlyos vásárlásfüggőségben szenved © Channel 5

– Erre nem tud nemet mondani. Elég nagy örömmel vontam meg tőle a szexet, amikor valamit nem akart nekem megvenni. A női nemi szerv ereje annyira nagy, hogy a segítségével mi nők mindent megkaphatunk. Mivel vásárlásfüggő vagyok, ezért nem okoz gondot, hogy Londonban elköltsek 15 ezer fontot (5,9 millió forint). Megnyugtat és terápiás hatással van rám. Ha rossz napod van, menj el vásárolni, és minden jobb lesz egy picit – vallja Janey, akinek egyébként saját bevétele nincs, így hivatásos katonaként dolgozó vőlegénye tartja el. Bár eléggé unja, hogy ki van szolgáltatva másnak, de a pénzköltés igazán boldoggá teszi.

Mivel már 2011 óta egy párt alkotnak, ezért Ross már megszokta párja furcsa zsarolási technikáját. A szexmegvonásos trükknek köszönhetően csak az elmúlt fél évben 5000 fontot (1,9 millió forint) költhetett szépségére, és a következő beavatkozása egy fenékműtét lesz, aminek köszönhetően pontosan olyan hátsója lesz, mint a brazil popókirálynőknek.

Először csak 60 fontot (23 ezer forint) kaptam havonta Rosstól. A múlt hónapban 3000 fontot (1,1 millió forint) költöttem. – mondja a cseppet sem szégyellős Janey, aki a fenékimplantátum után egy hasplasztikára is foglalt már időpontot. Ross szerelme miatt mindenre képes, bár azzal is tisztában van, hogy nem kellene mindenre igent mondania.

Janey módszereit nem mindenki tartja etikusnak © Channel 5

– Szeintem ő nincs igazán tisztában a pénz fogalmával, és azzal, hogy lehet, hogy holnap már nem lesz pénzünk. – mondja a férfi beletörődve, akinek már bankja is megjegyezte, hogy ha továbbra is évi nagyjából 100 ezer fontot (39,7 millió forint) költenek, akkor bajba kerülhetnek, mert Ross jövedelme nem fedezi ezeket a luxuskiadásokat.