Egymásba kapaszkodva zuhantak a halálba a fotózkodó részeg fiatalok – barátjuk végignézte a szörnyűséget

Egymásba karolva pózolt barátjuknak két brit fiatal, mielőtt másodpercekkel később elvesztették volna az egyensúlyukat és a mélybe zuhantak. A 25 éves Daniel Mee és a 20 éves Jayden Dolman tavaly júliusban vesztették életüket, mikor a spanyolországi Alicante-ban nyaraltak barátjukkal, Lewis Higginsszel.

A fiatalok aznap sokat ittak, és egy szakadék korlátja előtt próbálták megörökíteni a görbe estét, mikor meginogtak és lerántották egymást a mélybe. A 9 méteres zuhanást egyikük sem élte túl: Daniel a helyszínen szörnyethalt, Jayden pedig a kórházban halt bele a sérüléseibe. Az őket fényképező barátjuk, Lewis végignézte a borzalmas jelenetet.

Lewis elmesélte, hogy a barátaival, Jadennel és Daniellel elsétáltak a szállodából a tengerpartra, közben végig egymást fotózták. Mikor a korláthoz értek, Daniel megölelte Jaydent és átestek a korláton – idézte a BBC Tony Williams halottkém szavait, aki szerint a fiúk véralkoholszintje is rendkívül magas volt.

Ez is érdekelheti!

Kiesett egy másfél éves kislány a 3. emeletről egy szekszárdi lakótelepen – videó

Tragédia Kassán: 72. születésnapját ünnepelte, majd kizuhant az erkélyen és szörnyethalt

Csak fotózni akart – Dunába zuhant egy tini a Rákóczi hídról

A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors