Egy transzvesztita kér verekedős videókat a tiniktől

Tinédzser lányok és fiúk verekednek, levideózzák, majd beküldik a felvételt, hogy közzétegye.
Tinédzser lányok és fiúk verekednek, levideózzák, majd beküldik a felvételt, hogy közzétegye.

Artikulálatlanul üvölt barátja a verekedő fiúval az egyik videóban, buzdítja, láthatóan nagyon beleéli magát a balhéba. A végén még egy „add ide a kést” felkiáltás is elhangzik, ami a Deák téri késeléses gyilkosság után talán még gyomorszorítóbb. De van olyan videó, ahol fiatal, tizenéves lányok esnek egymásnak.

A Ripost kiderítette: egy fiatal transzvesztita áll a tinédzserek verekedéseiről videókat posztoló Instagram-oldal mögött. A tinik elképesztő brutalitással esnek egymásnak a videókon, de ami még ennél is ijesztőbb: egy-egy felvétel megtekintése 40-50 ezernél jár. A gazdája újabb és újabb tiniverekedős oldalakat nyit, ahol „nagy durranást” ígér...

A videók mellett folyamatosan hirdeti a saját, privát oldalát is, és arra buzdítja a balhés oldal követőit, hogy őt is kövessék be. Saját fotói között találni ledér képeket: meztelen hátsóval pucsít épp a kamerába.... De az influenszerektől megszokott reklám sem maradhat el: az afrofonást is népszerűsíti, méghozzá egy konkrét szalont reklámoz.