Egy nővér arra ösztönzi a nőket, hogy ne a porszívóval próbálják meg felgyorsítani azokat a bizonyos nehéz napokat – 18+

Az Unilad szerint nagyon úgy tűnik, hogy létezik egy sokkoló eljárás a menstruáció megsürgetésére, miszerint a nők a porszívó csövét a vaginájukba helyezve kiszívják a vért, ezzel a vérmennyiséget olyan szinten megcsappantják, hogy a menstruáció néhány nappal lerövidül. Arról nincs információ, hogy a módszer honnan, de legfőképp miért jutott akár csak eszébe egyáltalán bárkinek, de most egy kórházi dolgozó szeretné végleg lezárni az ügyet.

Felesleges említeni, hogy a porszívós dolog egy rettenetes ötlet, mert azon túl, hogy ugyanazzal az eszközzel nyúlnak intim területre, amellyel a lakás koszát takarítják fel, a véren kívül mást, akár belső szerveket is könnyedén kiszívhat a gép. Mégis akadnak olyan nők, akik ezzel mit sem törődve alkalmazzák az eljárást.

"Hölgyeim... Kérek mindenkit, hogy hagyjatok fel a porszívó használatával azért, hogy a menstruációtok korábban elmúljon. A vérnél sokkal több dolgot fog kiszívni a porszívó. Az elmúlt héten két nőt is kórházba szállítottak, akik bevallották, hogy ezt tették. NE TEGYÉTEK!" – írja Twitter-posztjában a meg nem nevezett amerikai nővér.

Képünk illusztráció © Pixabay

A dolog rövid időn belül bejárta az internetet, ami előtt szerencsére sokan mély megdöbbenéssel állnak.

"Életem 32 évében most először hallok a porszívós dologról, pedig mint kiderült, már 1971 óta létezik..." – írja meglepetten az egyik hozzászóló Twitteren.

"Miért tenne ilyet bárki is? Ki mondta hogy ez működik?" – tette hozzá értetlenül egy másik.

A fájdalmakkal járó, vagy hosszú ideig tartó menstruáció sajnos nem egyedi jelenség, ugyanakkor nem is egészséges. Akinek ilyen problémái akadnak, a borzalmas városi legendák helyett háziorvosával, nőgyógyászával kell konzultálnia, ugyanis a szakértők személyes helyzetre szabott gyógymódot kínálnak majd, amely mindenféle kockázattól mentes – nem úgy, mint a világhálón fellelhető, sokszor szörnyű "praktikák".

(via)

Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors