Egy ember a teraszról zuhant rá egy édesanyára a XI. kerületben, mindketten belehaltak, friss részletek - fotók, videó

Budapesten, a XI. kerületi Hadak útján kiugrott egy ember egy lépcsőházból, és pont rázuhant egy édesanyára – értesült a Blikk.

© Bors

Kiderült, két gyermekével indult sétálni az a 41 éves édesanya, akire a lépcsőház egyik teraszáról kiugró – vélhetően öngyilkosságot elkövető – férfi zuhant rá. Mindketten meghaltak. A tragédiát végignézte a nő férje, féléves kisgyermekük könnyebb sérüléssel megúszta az esetet. A részletekről Gál Sándor, rendőr alezredes, a BRFK bűnügyi osztályának a vezetője beszélt a helyszínen.

Férje végignézte a fiatal budapesti édesanya halálát

Két gyermekével indult sétálni az a 41 éves édesanya, akire egy lépcsőház teraszáról kiugró – vélhetően öngyilkosságot elkövető – férfi zuhant rá. Mindketten meghaltak. A tragédiát végignézte a nő férje, féléves kisgyermekük könnyebb sérüléssel megúszta az esetet. A részletekről Gál Sándor, rendőr alezredes, a BRFK bűnügyi osztályának a vezetője beszélt a helyszínen. http://www.borsonline.hu/aktualis/friss-egy-ember-a-teraszrol-zuhant-ra-egy-edesanyara-a-xi-keruletben-mindketten-belehaltak-fotok/206954

Közzétette: Borsonline - Bors Szórakoztató Napilap – 2020. július 31., péntek

A férfi csepeli, 42 éves, és úgy tudjuk, egy telefonján talált üzenetből arra lehet következtetni, szerelmi bántában vethette le magát a 14. emeletről.

© Bors

© Bors

© Bors

A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors