Drámai baleset – Vízbe zuhant az autójuk: csak az édesanya élte túl

Vízbe zuhant egy család az autójával Írországban. Bár az édesanya kiszabadította gyerekeit az autóból, az életüket már nem lehetett megmenteni.
Vízbe zuhant egy család az autójával Írországban. Bár az édesanya kiszabadította gyerekeit az autóból, az életüket már nem lehetett megmenteni.

Vigasztalhatatlan az az édesanya, aki tragikus balesetben veszítette el 49 éves férjét Johnt és két gyermekét, a 14 éves Thomast és a 6 éves Ameliát.

A 45 éves Geraldine Mullan és családja az autóúton utazott, amikor kocsijuk megcsúszott a töltésen és megállíthatatlanul belezuhant a Foyle folyó hatalmas torkolatába.

Geraldine túlélte a balesetet és sikerült kiszabadulnia, sőt két gyermekét is kihúzta a roncsból, de férje csapdába esett. Geraldine értesítette a rendőrséget és a mentőket, azonban a kiérkező egységek már nem tudták megmenteni a gyerekeket és a férfit.

A szerencsétlenséghez minden bizonnyal az vezetett, hogy rosszak voltak a látási viszonyok, hiszen esett és nagy volt a szél is. Mivel az út nagyon csúszott, John elveszítette a jármű felett az irányítást és autójuk belemerült a vízbe.

A holttesteket az út mentén felállított sátorba helyezték el, ahol Geraldine elbúcsúzhatott tőlük.
A tragédia legtraumatikusabb része az volt, amikor az édesanya bement a sátorba és holtan látta férjét és két gyermekét – mondta a BBC-nek Fr. John Farren atya.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors