Döbbenetes videó: Kidobta hároméves testvérét az ablakon, majd kiugrott az égő lakásból a hős 10 éves kisifú

Drámai jelenetet rögzített egy kamera két kisgyerekről, akiket szüleik bezártak a lakásba, majd hatalmas lángok törtek ki az épületben. Sírva, kétségbeesetten kiáltottak segítségért, majd amikor már mindent elöntött a fekete füst, a tízéves fiú kidobta hároméves testvérét az ablakon, majd maga is a mélybe vetette magát.

12 métert repültek.

Arra lettem figyelmes, ahogy a kétségbeesett gyermekek segítségért kiáltanak egy harmadik emeleti lakás ablakából

– idézi az egyik szemtanút, a 25 éves Athoumani Walidot a DailyMail. A fiatalember – többekhez hasonlóan – azonnal a segítségükre sietett. Hozzátette, minden elöntött a füst és a lángok, a gyerekek pedig halálra voltak rémülve, és sírtak.

Az eset a franciaországi Grenoble városában történt, miután a szülők magukra hagyták gyermekeiket, és rájuk zárták a lakást.

A beszámolók szerint az idősebb gyerek azt kiáltotta: „Nincs kulcsunk, hogy kimenjünk! Nincs kulcsunk!”

A mélybe ugrott gyerekek a segítségükre siető emberek karjaiban landoltak, így csodával határos módon sérülés nélkül megúszták a drámai jelenetet – egy kis füst belélegzését leszámítva. A nyilatkozó szemtanú, a 25 éves Walid és egy másik segítő karja viszont eltört, őket kórházba szállították.

A hatóságok egyelőre vizsgálják a tűz okát, és azt is, a szülők miért hagyták magukra kiskorú gyermekeiket.

Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors