Döbbenet: a nyílt tengeren hánykódva találta rá a két éve eltűnt asszonyra – videó

A szárazföldtől körülbelül két kilométerre, a nyílt vízen hánykolódva, és ami a legfontosabb, élve találtak rá a Karib-tengeren egy 2 éve eltűnt kolumbiai nőre, írja a Daily Star.

Ez is érdekelheti!

„Adj életjelet Barbara, mert édesapád nagyon beteg!” – kétségbeesve keresik a 4 éve eltűnt fiatal lányt

VV Fanni ügy: Zavarba ejtő kérdéseket tett fel a vádlott a barátnőnek – ellentmondásba keveredett a tanú?

„Remélem, egyszer hazatér és kiderül, hol járt és miért” – közel 10 éve várja haza édesanyját a megtört tinilány

Másfél év után került haza a pokolból Archibald

A 46 éves Angelica Gaitan két halásznak köszönheti életét, akik észrevették, ahogy egy mentőövbe kapaszkodva lebeg egy test a víz felszínén. A nőt életveszélyes állapotban, eszméletlenül emelték ki a vízből és fennállt a veszélye, hogy ha nem találják meg, rövid idő múlva kihűl, végül azonban sikerült megmenteni életét.

Posted by Rolando Visbal Lux on Sunday, September 27, 2020

Gaitan története csupa rejtély, ugyanis családja elmondása szerint egy szombati napon elment sétálni, majd egyszerűen nyoma veszett. A rokonok azt hitték, öngyilkosságot követett el, mert elhagyta a korábbi férje. Jelenleg azt valószínűsítik, hogy Gaitan legalább kilenc napot töltött a vízen, és egy bántalmazó párkapcsolatból menekült el két éve. Ez idő alatt napról napra élt, majd miután kirakták egy menedékhelyről, úgy döntött, a vízbe öli magát.

A rendőrség egyelőre semmilyen információt nem hoz nyilvánosságra az esettel kapcsolatban, Gaitan lánya és húga pedig internetes adománygyűjtésbe kezdett, hogy Bogotába szállíthassák a rokonukat.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors