Dabasi horror: nem elég, hogy nem hitt a lányainak, újra ráuszította a gyerekekre az erőszakoló nevelőapát az anya

Évekig erőszakolta és molesztálta nevelt lányait egy Pest megyei férfi. Mikor a gyerekek végre el merték mondani az anyjuknak, az asszony inkább a férfinek hitt.
Évekig erőszakolta és molesztálta nevelt lányait egy Pest megyei férfi. Mikor a gyerekek végre el merték mondani az anyjuknak, az asszony inkább a férfinek hitt.

A dabasi páros együtt nevelte két közös kislányát, és az asszony korábbi házasságából született két másik lányt. A férfi azonban egy idő után gyomorforgató módon kezdett közeledni az egyik, később pedig a másik nevelt lányához is: amikor az anyjuk nem volt otthon, vagy éppen kettesben autóztak, akkor molesztálta és szexuálisan zaklatta a lányokat, akiket megfenyegetett és veréssel zsarolt, hogy ne szóljanak az anyjuknak.

© Pexels.com

Mikor azonban az egyik gyerek már nem bírta tovább, és elmesélte édesanyjának, mit tett velük az élettársa, az asszony azonnal nekiesett párjának és kidobta a férfit, aki azonban nem hagyta annyiban, és mindent tagadva lyukat beszélt volt élettársa hasába. Szépen lassan visszakönyörögte magát a nőhöz, aki végül elhitte neki, hogy nem tett semmit, és hazaengedte a lányait megrontó pedofilt, aki ezután ott folytatta az undorító molesztálást, ahol abbahagyta.

Úgy tűnik azonban, hogy a lelke mélyén teljesen ő maga sem hitte el, amit a férfi mondott neki, így egyik nap félve megkérdezte lányát a történtekről, aki elmesélte neki, hogy a férfi azóta is zaklatja őket. A nő összeomlott, feldúlva mesélte egyik ismerősének a történteket, aki elborzadva feljelentette a családapát, így pénteken a dabasi bíróság elé kell állnia.

Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors