Családi tragédia Káldon: Felmentették az anyagyilkos fiút – nevelőapja hallani sem akar Krisztiánról

Beszámítási képessége kizárt, ezért a bíróságon tegnap felmentették és elrendelték a kényszergyógykezelését annak a pszichésen beteg fiatalnak, aki tavaly májusban megölte az édesanyját a Vas megyei Káldon. Az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben fogva tartott G. Krisz­tiánnak az édesapja a kapcsolattartója, de a napokban a gyilkosság idején vele élő nevelőapjával is beszélt telefonon.

Krisztián többször állt pszichiátriai kezelés alatt, a bíróság felmentette © Facebook

Azt mondta, hogy megbánta, de nem hallgattam tovább. Örülök neki, hogy a két gyermekemet normálisan tudom nevelni, nem akarok vele többet foglalkozni. Remélem, megkapja a méltó büntetését – mondta a Borsnak tegnap az ítélet előtt telefonon Tömböly Roland.

Ez is érdekelheti!

SMS buktatta le a gyilkos nőt: „Itt vagyok anyád háza előtt, remélem szereti, ha élve elég”

Első ultrahangja előtt veszett nyoma a terhes nőnek – út szélén találtak rá a testére

A nappali közepén, egy 200 literes hordóba öntött kénsavban próbálta feloldani apja holttestét egy ózdi férfi - 18+ Videó

Mint megírtuk: az iskolai anyák napi rendezvény után az akkor 20 éves, korábban pszichiátrián is kezelt férfi egy szóváltást követően többször mellkason és hasba szúrta az édesanyját, Zsanettet. A család többi tagja aludt, csak a 15 éves Renátó tudott a nő védelmére kelni. Verekedés közben a gyilkos egy másik késsel a testvérét is többször megszúrta és megvágta.

Zsanettnek esélye sem volt, fia kegyetlenül halálra késelte © Facebook

Az áldozat élettársa azóta Tatabányára költözött, ahol egyedül neveli a két félárván maradt közös kislányukat. A kisebbik heteken belül lesz három-, a nagyobbik már négyéves.

Nem felejtették el az édesanyjukat, gyakran beszélnek is róla. Úgy tudják, hogy már az angyalok között van – tette hozzá Roland.

Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors