Botrány az esküvőn: a templom előtt derült ki, a koszorúslánnyal töltötte az éjszakát a vőlegény – videó

Nem mindennapi jelenetek zajlottak le néhány napja egy esküvőn a nigériai fővárosban, Abujában.

A menyasszony ugyanis már éppen a templom felé tartott, amikor megtudta, hogy leendő férje az előző éjszakát az egyik koszorúslánnyal töltötte.

Az egész bizarr esetről még videó is készült.

A balhét csak fokozta, hogy a koszorúslány a menyasszony legjobb barátnője volt, így érhetően elég nagy patália kerekedett a templom előtt. A mobiltelefonos felvételen a sértett ara mindenkivel közli, hogy az esküvő le van fújva, és hiába van rajta csodaszép menyasszonyi ruhája, esze ágában sincs bemenni a templomba, sőt, egy rövid diskurzus után faképnél is hagyta leendő urát.

Ez is érdekelheti!

Leverte a víz a násznépet, amikor meglátták, micsoda borzalmat szolgálnak fel a vacsoránál

A násznép szeme láttára verte halálra újdonsült feleségét a szörnyeteg és még csak meg sem bánta

Titokban nősült a hatvan éves Zacher Gábor

„Nem mehet tovább ez az esküvő, a vőlegény ugyanis az én férjem”

Bár a csalárd férfi még utána szalad, és próbálja maradásra bírni azzal a szöveggel, hogy „kérlek várj, meg tudom magyarázni”, a nő hajthatatlan és egyetlen mondattal leszereli őt.

Ne érj hozzám.

A jelenetsor ráadásul Abuja egy elég forgalmas környékén zajlott le, így nem csak a násznép nézhette végig a bizarr jelenetsort. Helyi lapok szerint mindkét fél családját sokkolták a történtek, de a menyasszony (akit most már nem is nevezhetünk annak) hajthatatlannak bizonyult és végleg szakított a hűtlen párjával.

(via)