Borzasztó tragédia: Kétéves kislány karját tépte le egy menhelyi kutya

Horrorisztikus baleset érte nagyszülei állatmenhelyén az imádnivaló Sophia Scravert még júliusban. Úgy tudni, a kétéves kislány látogatása során a farkaskutyák felé vette az irányt, ahol a egyik négylábú csillogó nyakörve megtetszett neki, ezért megpróbálta megfogni azt. A kicsi ezért benyúlt a ketrecbe, ám kihúzni már nem tudta a kezét, ami emiatt könyöktől lefelé leszakadt. Mire a nagyszülők odaértek,

a levált végtag már a földön hevert.

Sürgősen a kórházba szállították, én pedig visszamentem a pici kezéért. Még ma is előttem van, ahogy a kis kéz marokra van szorítva, mintha még akkor is a nyakörvért nyúlt volna – vallotta be a nagymama.

© GoFundMe

A menhely állatparkként üzemel: több vadállatot is tartanak, akik között rendszeres körsétákat szerveznek.

A tragikus balesetet harapásként jelentették be a nagyszülők, de a nagymama saját bevallása szerint annak nem sok értelme lenne. Ugyanis mint mondja, ha egy ketrecben lévő állat leharap egy végtagot, annak nyoma kéne, hogy maradjon, erre utaló jel azonban nem volt.

Ez is érdekelheti!

Rákosnak hazudta magát, hogy uralkodhasson barátnőjén – még a fenekét is kitöröltette vele

Borzasztó tragédia: a rákbeteg apuka előbb agyonlőtte két lányát és feleségét, majd öngyilkos lett

Borzasztó tragédia: Szexuális erőszakkal vádolták, öngyilkos lett a híres párizsi séf

Borzasztó tragédia: férje felforrósodott rendőrautójába szorulva halt kínhalált a feleség

A hatóságok azóta hat rókát, négy teknőst, három prérifarkast és két őzet is eltávolítottak a menhelyről, habár farkaskutyából továbbra maradt 47 egyed.

A nyomozás jelenleg is folyik az üggyel kapcsolatban, a kis Sophiának pedig gyűjtést szerveztek, hogy az orvosi költségeket fedezni tudja a család.

(via)