Beteg állatok: Felesége vette videóra, ahogy a férfi csirkékkel szexel – 18+

Ráadásul egészen más miatt kutatták fel lakásukat a rendőrök…
Ráadásul egészen más miatt kutatták fel lakásukat a rendőrök…

Bármelyik épeszű ember gyomra felfordul az esettől

– mondta a bíró, aki ítéletet hozott a 37 éves Rehan Baig és 38 éves felesége, Haleema Baig ügyében.

Rehan Baig © Rendőrségi fotó

A házaspárhoz még 2019 júliusában kopogtattak a rendőrök, miután kaptak egy gyerekpornográfiával kapcsolatos fülest. A lakásban található számítógép fájljait átvizsgálva igazolást nyert a gyanú, Baigék meghajtója hemzsegett a gyerekpornótól, ám „Családi videók” nevű mappában még ennél is sokkolóbb felvételeket találtak.

A több videóból álló gyűjteményben a férfi a ház körüli csirkékkel, köztük halott példányokkal is szexuális kapcsolatot létesít, de olyat is találtak, amiben a nő a család kutyájával közösül.

Illusztráció © Pexels

A házaspár bűnösnek vallotta magát a bíróságon mind a gyerekpornó, mind az állatos tartalmakkal kapcsolatban: mint kiderült, a nő vette videóra, ahogy férje fajtalankodik a baromfikkal.

A bíró röviden foglalta össze a Baig házaspár esetét:

Egyszerűen felfoghatatlan.

Az asszony bevallása szerint férje vette rá a gusztustalankodásra, ezért ő felfüggesztett börtönbüntetést kapott, a férfi azonban három év letöltendőt. A pár egy életre felkerült a szexuális bűnözők nyilvántartásába, és az állattartástól is eltiltották őket.

(via)

Mézeskalács alapreceptet keresel? Próbáld ki a kedvencünket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors