Bestiális: levágta az édesanyja fejét, majd megfőzte, de az édesapja sem úszta meg – 18+

Horrorisztikus gyilkosságot követett el egy amerikai férfi, aki szó szerint bestiálisan kivégezte a szüleit. A tennessee-i Joel Guy Jr. tárgyalása jelenleg is zajlik, a vádirat pedig több, mint borzalmas – írja a Mirror.

Joel Guy Jr. a szüleivel élt, a 61 éves édesapjával és az 55 éves édesanyjával. 2016 novemberében a szülei közölték vele: ideje lenne a saját lábára állni, és felépíteni a saját életét, így innentől kezdve nem támogatják anyagilag.

A férfi emiatt haragra gerjedt, és elhatározta: végezni fog velük. Egy nap pedig kíméletlenül meggyilkolta őket. Édesapján 40, édesanyján 30 késszúrást ejtett.

A vádirat szerint édesanyját ezután lefejezte, majd megfőzte a fejét egy lábosban.

A helyszínre érkező rendőrök elmondták: sosem találkoztak még hasonlóan kegyetlen gyilkossággal.

A végtagjaikat levágta, majd mindkettejük torzóját külön zacskóba tette. Savval próbálta feloldani a maradványokat, majd egy kukába rejtette.

A kegyetlen gyilkos végül lebukott, és nem elképzelhetetlen, hogy
halálbüntetés vár majd rá.

Son 'boiled mum's head in pot' after 'killing parents who cut off his allowance'

A son brutally murdered his parents before dismembering them and boiling his mum's head on a stove, a court heard. Shocked investigators were confronted with a "diabolical stew of human remains" at the home of Joel Guy Snr and his wife Lisa.

Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors