Benkő László állapota stabilizálódik, de fejben elhagyta magát – kiderült, miért került kórházba

A Blikk úgy értesült, hogy Benkő László állapota stabilizálódik, pár hét múlva akár a kórházat is elhagyhatja.

– Laci két hete elesett az utcán. Eltört a térde, a bordája, nem volt mese, a lábát műteni kellett. Az operáció jól sikerült, át is szállították a rehabilitációra, de akkor előjöttek a régi gondok Mondta Kóbor János a lapnak.

– Sajnos tüdő- és mellhártya-vizesedése lett, ráadásul a fekvőgipsz miatt nem is tud mozogni, nagyon kiszolgáltatottnak érzi magát. Aggasztóbb az állapota, mint korábban volt, mert most fejben egy picit elhagyta magát, rossz a kedve.Nem hagyjuk neki, hogy a negatív gondolatok elhatalmasodjanak rajta – például hogy ő már nem jön ki a kórházból –, tartjuk benne a lelket. Rossz lelki állapotban van, érzelmileg megviseli a helyzet, ez hatott ki az egészségére is szerintem. Megijedt, de a családja mindennap ott van vele, én pedig naponta hívom. Reméljük, minden rendben lesz – tette hozzá az énekes, aki azt is elárulta, hogyan fogadta a zenekar a Benkő Lászlóról terjedő álhírt. Korábban ugyanis végigsöpört a Facebookon, hogy a zenész elhunyt.

Szerencsére ez nem igaz.

Ez is érdekelheti!

Kóbor János: Imádkozunk Benkő Laciért!

Életmentő műtéten esett át születésnapján Benkő László

Hollywoodi sztárként ünnepelték Törőcsik Marit és Jordán Tamást

Kóbor János: Imádkozunk Benkő Laciért!

– Épp a reptéren voltam, vártam a családtagokat, akik most jöttek haza. Ott ért a hívás, hogy meghalt Laci, és hogy már az internet is ezzel van tele. Hirtelen nem is értettem, nem akartam elhinni, hiszen nem sokkal korábban beszéltem vele – magyarázta a lapnak Kóbor, aki azonnal hívta barátja családját, hogy igaz-e a hír.

– Persze, hamar kiderült, hogy az egész egy félreértés volt, Laci pedig él és virul.Azonnal intézkedtünk, hogy lekerüljön a halálhíre mindenhonnan. Nem is értem, sok zenész meg szakmai portál is kitette, hogy Laci elhunyt, utána sem jártak, mi az igazság. Ahogy én ismerem, Benkő Laci jót nevet majd a halálhírén. Remélem, hosszú idő után mosolyra görbül a szája, már csak azért is, mert akiről ilyet terjesztenek, az sokáig él – mondta nevetve az énekes.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors