Benedek Tiborra és Kárpáti Györgyre emlèkezik az M4 Sport ma este

Emlékműsorral és Benedek Tibor pályafutásának két fontos döntőjének ismétlését tűzte műsorára az M4 Sport a csütörtök hajnalban elhunyt háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó tiszteletére.

Életének 48. évében, súlyos betegség után csütörtökön hajnalban elhunyt Benedek Tibor háromszoros olimpiai bajnok, Európa- és világbajnok vízilabdázó, aki szövetségi kapitányként 2013-ban világbajnoki címig vezette a magyar válogatottat.

A közszolgálati sportcsatorna délután Benedek Tibor két fontos döntőjével emlékezik a klasszisra: 14 órától a férfi vízilabda-válogatott 2000-es olimpiai döntőjével, amelyen játékosként ért fel a csúcsra, 15.30-tól pedig a 2013-ban rendezett Magyarország-Montenegró világbajnoki döntővel, amelyen szövetségi kapitányként vezette győzelemre a csapatot.

Este 20.45-kor az M4 Sport emlékműsorban idézi fel Benedek Tibor pályafutását, benne többek között a vele készült korábbi interjúkat, nyilatkozatokat is.

Szomorú napokat él a magyar sport. Szerdán szintén egy háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, Kárpáti György hagyott itt bennünket. A legendás sportoló emlékére az M4 Sport 21.45-től a Hősök Tere – dr Kárpáti György című filmet ismétli újra.

Június 18. csütörtök

14.00 Vízilabda, Magyar Sikerek az Olimpiáról, 2000-es olimpiai döntő

15.30 Vízilabda, Magyarország-Montenegró férfi világbajnoki döntő (2013)

20.45 Benedek Tibor emlékműsor (élő)

21.45 Hősök Tere – dr Kárpáti György

Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors