Barta Sylvia megrázó vallomása: Kiestek az emlékeim a vírustól

Barta Sylvia, a TV2 csinos időjárás-jelentője már lassan fél éve, hogy átesett a koronavírus-fertőzésen, ami teljesen megváltoztatta az életét. Hiába gyógyult ki a betegségből Sylvi, még mindig nem a régi. De minden erejével arra törekszik, hogy második hivatását is gyakorolhassa.

Barta Sylvia, a TV2 csinos időjárás-jelentője már lassan fél éve, hogy átesett a koronavírus-fertőzésen, ami teljesen megváltoztatta az életét. Hiába gyógyult ki a betegségből Sylvi, még mindig nem a régi. De minden erejével arra törekszik, hogy második hivatását is gyakorolhassa.

Barta Sylvia még az első hullámban fertőződött meg a koronavírussal, a férjével és a gyerekeivel együtt. Igaz, már az egész család hónapok óta negatív, de a felnőtteknél még mindig vannak olyan tünetek, amelyek a koronavírus szövődményének tekinthetők.

– Sajnos nem vagyok még a régi. Sok más tünet mellett a krónikus fáradtság az, ami nagyon zavar, mivel én mindig is egy nagyon energikus nő voltam, így furcsa, hogy egy teljes napot nem bírok ki anélkül, hogy ne pihenjek meg napközben – mesélte Sylvi a Borsnak, akinek férje hiába volt tünetmentesen koronavírusos, hetekkel a negatív tesztje után jöttek elő a panaszai.

Férje tünetmentes volt, most ő is fáradtságot érez © Instagram

– A férjemnek semmi baja nem volt, én ugye, két hónapig feküdtem és beteg voltam, ő tünetmentes volt. Főleg a fáradtság van jelen mindkettőnk életében. Igaz, már örülök, hogy visszatértem az edzésekhez, de míg a vírus előtt simán ment egy nap reggeli edzéssel, bevásárlással, munkával, majd utána a gyerekekkel a második műszakot is gond nélkül bírtam, most ez nem megy – mondta el Sylvi, aki néhány napja Instagram-oldalán is felhívta a figyelmet arra, mennyire fontos az, hogy vigyázzunk egymásra!

Ez is érdekelheti!

Egyre rosszabbul van: már ízeket sem érez Liptai Claudia

„Olyan volt, mintha egy elefánt ülne a mellkasomon”: Király Linda is elkapta a koronavírust

Hódi Pamela: 2 és fél hete nem láttam a lányomat, 2 hete nem tettem ki a lábam a küszöbön – újra pozitív lett a tesztje

– Aggodalomra adnak okot az erőteljes immunválasz okozta bőrelváltozások, a sportolástól teljesen független izom- és ízületi fájdalmak, memória- és látás­zavarok, és még sok egyéb olyan tünet, ami a koronavírus-fertőzés óta jelentkeztek... és nem csak nálam, hanem a férjemnél is! – osztotta meg őszintén követőivel a vírus utóhatásait az időjós, aki elmondta nekünk, sajnos továbbra sem tud annyi munkát vállalni, mint a vírus előtt, viszont a zumbaóráit a legnagyobb elővigyázatossággal tartja meg a vendégeinek.

Sylvi örül, hogy újra visszatérhetett második hivatásához, a zumbaoktatáshoz © Saját

– Amikor beteg voltam, sokat álmodoztam, vajon tudok-e majd újra sportolni, képes leszek-e órát tartani. Mivel itt a második hullám, de a zumba egy olyan óra, amit nem lehet online tartani, ehhez kell az, hogy együtt legyünk, mert úgy jön át a hangulata. Így írtam egy levelet a vendégeimnek, hogy tartok órát, de csak is maszkban és tiszta benti cipőben lehet edzeni, illetve ha valaki rosszul érzi magát vagy közeli hozzátartozójáról tudja, hogy beteg akkor maradjon inkább otthon – mesélte Sylvi, aki ilyen óvintézkedések mellett újra átadhatja a sportolás élményét aktív követőinek.

Fél évvel a betegség után sem 100 százalékos a TV2 időjósa © Instagram

Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors