Apa, ne öld meg anyát! – kérlelték a gyerekek a férfit, aki 18-szor szúrta meg a volt párját – 18+

Szörnyű családon belüli erőszak történt nemrég Argentínában, és csak a szerencsének köszönhető, hogy nem végződött tragédiával. A Buenos Aires-i Ezeiza városában élő Debora Acevedo otthonában egyszer csak megjelent a volt párja, és rátámadt egy késsel – írja a Mirror.

A szintén 27 éves Federico Vega betörte az ablakot, majd 18 késszúrással próbálta meg kioltani az exe életét. Eközben a gyerekek (a közös 4 éves kisfiuk, és Debora egy korábbi kapcsolatából született 8 éves kislány) azt kiabálták:

Apa, kérlek ne öld meg anyát!

A férfi a gyilkossági kísérlet után bezárkózott a fürdőszobába, és megpróbált véget vetni az életének. A mentők azonban időben érkeztek, kórházba vitték, majd miután kissé javult az állapota, a rendőrök őrizetbe vették.

Woman stabbed '18 times' in front of kids who pleaded 'daddy, don't kill mum'

A mum is fighting for her life after allegedly being stabbed 18 times front of her two children. Debora Acevedo, 27, has been left her unable to breathe on her own following the horrific attack. After leaving her for dead, ex-boyfriend Federico Vega, 27, locked himself in the bathroom where he also stabbed himself in an apparent suicide attempt, it is claimed.

A fiatal édesanya a csodával határos módon túlélte a támadást, de rendkívül súlyos sérüléseket szenvedett. A fején, a nyakán és a mellkasán érték a szúrások. A tüdejét is érte egy késszúrás, ami miatt nem tudott levegőt venni.

Szerencsére azonban már jobban van, stabilizálták az állapotát az orvosok. A férfi ellen emberölési kísérlet miatt vádat indítottak, vélhetően féltékenység állt a tette hátterében.

Pogácsától a sós rúdig! A legfinomabb sós vendégvárók az ünnepekre

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors