Alig tudták lekapcsolni a meztelenül kocsikázó házaspárt

Csak hosszas üldözés után állították elő a rendőrök a meztelenül kocsikázó házaspárt.
Csak hosszas üldözés után állították elő a rendőrök a meztelenül kocsikázó házaspárt.

Nem tudni, mi lehetett az oka annak, hogy az Egyesült Államok-beli Kennewick környékén ruha nélkül kocsikázott egy amerikai házaspár. A reggeli órákban eredtek a nyomukba a rendőrök – tudósított az esetről a dreamindemon.com.

Később Benton County seriffje elmondta: a 26 éves Victor Piccini-Ventura és a nála öt évvel fiatalabb felesége nem adott magyarázatot különös tettére. A meztelenség azért is volt furcsa, mert ráadásul velük volt a kocsiban négyéves kisfiúk is.

Rendőri felszólításra sem állt meg a meztelenkedő házaspár © police

Az autó ugyan nem haladt túl gyorsan, de a pár hatósági felszólításra sem állt meg. Még akkor sem, amikor valahogy kiszúrták a kocsi gumiját. Végül egy ismeretlen illető segítette ki a rendőröket: autójával beállt a pucérkodók járgánya elé.

A zsaruk a családot kórházba szállították. Ott kiderült, hogy a nő és a gyermek semmiféle befolyásoltság alatt nem állt, de a férfit tovább vizsgálják, mert nem kizárt, hogy tudatmódosítót szedett a különös autózgatás előtt.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors