Akkora rajongója volt a sorozatgyilkosoknak, hogy nem bírta megállni, hogy ő maga is gyilkoljon

A 25 éves Nathan Maynard-Ellis és a 30 éves David Leesley felcsalták a 42 éves Julia Rawsont az otthonukba, és brutálisan meggyilkolták.

Maynard-Ellis egy kocsmában találkozott a nővel, taxiba ültek, és elmentek a tiptoni lakásukra, ahol Leesley már várta őket. Rawson nem tudta, hogy Maynard-Ellis meleg, és azt sem, hogy a barátja fent várja majd a lakásban.

A lakást egyébként kitömött állatokkal, akváriumban élő kígyókkal, falakra aggatott pókokkal, horrorfilmekben látott karakterek maszkjaival díszítették.

Miután végeztek a nővel,

a testét 11 darabba vágták, fekete műanyagzacskókba tették,

és a közeli csatorna aljnövényzetébe rejtették.

Maynard-Ellis évek óta megszállott rajongója volt a sorozatgyilkosoknak, újságcikkeket és könyveket gyűjtött róluk, imádta a horrorfilmeket, főleg azokat, amikben lefejezések voltak, és hullákkal közösültek.

Julia Rawson © West Midlands Police

Ezenkívül évek óta megszállotja volt a gondolatnak, hogy erőszakoljon meg, és brutálisan végezzen velük.

A gyilkosságot még tavaly májusban követték el, most tartották a tárgyalását, amin az alábbi részletek kiderültek. Ahogy a tárgyaláson elhangzott,

a gyilkosságot követő napokban és hetekben a páros teljesen normálisan viselkedett,

sőt Maynard-Ellis kifejezetten boldognak is tűnt, amikor május 21-én a születésnapját ünnepelték.

- Úgy élték tovább az életüket, mintha mi sem történt volna: pubokba járták, a családtagjaikkal találkoztak, rendesen bejártak dolgozni - mondta az ügyész.

Hogy mi vezetett a lebukásukhoz, azt sajnos a Metro nem közölte. A tárgyalásuk hamarosan folytatódik.

(via Metro)

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors