Ajajj: Cristiano Ronaldo a 10 éves fia miatt ütheti meg a bokáját – videó

Vizsgálatot indított a madeirai rendőrség a Juventus világklasszisának, Cristiano Ronaldónak családja ellen. Azonban ezúttal nem az ötszörös portugál aranylabdás a ludas, hanem a 10 éves kisfia, Cristiano Jr. – írja a Daily Star.

Történt ugyanis, hogy a Ronaldo-család hétvégén Madeira közelében nyaralt a rokonokkal, miközben a futballista Torinóban készült a csapatával. Az ifjú trónkövetelő pedig fiatal kora ellenére jet-skire pattant, és meglovagolta a hullámokat.

Minderről videót is készített a nagynéni, amit később a nagymama és maga Ronaldo is megosztott a közösségi oldalán. A felvételeket később eltávolították, miután kiderült: a helyi kikötő parancsnoka vizsgálatot rendelt el. A jet-ski vezetéséhez ugyanis engedélyre van szükség, Cristiano Jr. ráadásul nem is elég idős, hogy a hullámok közé csapjon.

Amennyiben a bírság kiszabása mellett döntenek a hatóságok, úgy akár 3 ezer euróra, azaz több mint 1 millió forintra is büntethetik a Ronaldo-családot.

Pogácsától a sós rúdig! A legfinomabb sós vendégvárók az ünnepekre

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors