Agyonlőtte súlyosan fogyatékos, hétéves kisfiát, majd önmagát is megpróbálta megölni az anya – 18+

Emberölés miatt ítélték el azt a Tashina Aleine Jordan nevű 30 éves nőt, aki bevallotta a bíróságon, hogy agyonlőtte súlyosan fogyatékos kisfiát.

A hétéves Mason szívbetegséggel született, amelyet orvosai nem vettek észre időben, ezért a kisfiú többször agyvérzést szenvedett, majd kómába esett. Ébredését követően a hétéves kisfiú súlyos állapotba került: agyi bénulásban, vízfejűségben szenvedett, emiatt kerekesszékbe került, képtelen volt beszélni, táplálkozni és folyamatos ellátásra szorult.

Posted by Tashina Jordan on Wednesday, 27 June 2018

A kis Mason betegségét követően Jordant elhagyta férje, helyette a nő édesanyja segédkezett a hétéves fiú ellátásában. Információk szerint a tragédia akkor történt, amikor a nagyi elment dolgozni. Hazaérve lányát eszméletlenül, unokáját pedig holtan találta.

A rendőrségi jelentések alapján Jordan olyan súlyos mentális állapotba került, hogy fegyverhez nyúlt, és egyenesen homlokon lőtte kisfiát, majd önmagával is megpróbált végezni. Miután a fegyver sehogy sem sült el, a nő több mint kétszáz darab pirulával próbálta megölni magát. Nem sikerült.

Posted by Tashina Jordan on Thursday, 15 March 2018

A fiam tudja, hogy szeretem. Remélem, így majd sikerül.

– ezt a búcsúüzenetet hagyta maga után Jordan.

Orvosi vizsgálat állapította meg, hogy a nő mentálisan instabil volt a gyilkosság idején, ezért ítélete alapján húsz év vár rá az állami kórházban, tíz pedig a börtönben.

(via)