Ágy alá rejtette a megerőszakolt nő holttestét a horrorpár – Undorító, mi mindent tettek vele – 18+

Ágy alá rejtette a megerőszakolt nő holttestét a horrorpár – Undorító, mi mindent tettek vele – 18+

Hónapokig a fagyóban tárolták megerőszakolt áldozatuk földi maradványait.

Hónapokig a fagyóban tárolták megerőszakolt áldozatuk földi maradványait.

Szinte felfoghatatlan, mit tett áldozatukkal egy horrorpár: a Tennessee-ben élő 52 éves Sean Finnegan és barátnője, a 22 éves Rebecca Dishman még tavaly december végén csalták otthonukba a 36 éves Jennifer Gail Paxtont. Azt ígérték neki, eltölthet náluk pár napot, ám ehelyett egy baseball-ütővel brutálisan megverték, egy ágyhoz kötözték, a nyakára kutyanyakörvet tettek, megerőszakolták, éheztették, végül pedig megfojtották – rémtetteik azonban még ekkor sem értek véget.

Megerőszakolták, brutálisan megverték, majd pedig meggyilkolták a 36 éves nőt © GoFundMe

A pár a holttestet először egy fagyasztóládába rejtette el – ám meg kellett csonkítaniuk, hogy oda beférjen. Később pedig, amikor megtudták, hogy nyomoz ellenük a rendőrség, a jégről kivéve az ágy alá rejtették Paxton testét, miközben igyekeztek minél jobban eltüntetni minden, gyilkosságra utaló nyomot. Először a fagysztót és a lakást takarították ki, majd pedig a testet is álmosták, reménykedve abban, hogy eltüntetik a rájuk utaló nyomokat. Akciójuk azonban nem járt sikerrel – bár a nyilvánosságra hozott iratok nem tisztázzák, a hatóságok pontosan mikor ütöttek rajtuk.

Sean Finnegan és Rebecca Dishman hosszú-hosszú évekre börtönbe kerülhet. Sőt, Tennessee államban halálbüntetés is adható

A páros ellen a múlt héten emeltek vádat. Mindkettejüknek szándékos emberölés, emberrablás, bizonyítékok eltüntetése és holttestgyalázás valamint szexuális erőszak illetve zaklatás miatt kell bíróság elé állnia. A nőre pénteken egymillió dolláros óvadékot szabtak ki, Sean Finnegan azonban nem volt együttműködő, így az ő óvadéki tárgyalását hétfőre halasztották – számolt be az ügy részleteiről a CrimeOnline.

Ez is érdekelheti!

Az erdő közepén találtak rá a 6 és 11 éves kislányok holttestére, borzasztó, mi történhetett velük

Borsodnádasdi tragédia: Az apa a tévéből tudta meg, hogy kiengedték Csenge gyilkosát – A tettes nem mer hazamenni

Meggyilkolt nők holttestével szelfizett két rendőr, magukat buktatták le