A rendőrök is rosszul lettek a perverz, gyermekgyilkos kannibál vallomásától – videó

A világ egyik leghorrorisztikusabb szexuális gyilkosaként tartják még ma is számon a 19. században garázdálkodó kannibál gyerekgyilkost, Albert Fisht. A férfi nem tagadta bűneit, mi több, ő maga kápráztatta el a bíróságot a leggyomorforgatóbb részletekkel.
A világ egyik leghorrorisztikusabb szexuális gyilkosaként tartják még ma is számon a 19. században garázdálkodó kannibál gyerekgyilkost, Albert Fisht. A férfi nem tagadta bűneit, mi több, ő maga kápráztatta el a bíróságot a leggyomorforgatóbb részletekkel.

Bár valójában három gyilkosságot vallott be, akár a százat is meghaladhatja Albert Fish valós áldozatainak száma. A férfi gyerekgyilkos, szexuális ragadozó, szadista és kannibál is volt, akitől még a kor bíróit és sokat látott rendőreit is kiverte a víz.

Borzalmas gyerekkora volt

Fish gyerekkora nem volt éppen leányálom: családja nagy része mentális betegségektől szenvedett, miután idős apja meghalt, anyja árvaházba adta, ahol szörnyű dolgokon mehetett keresztül, többek közt ostorral verték, és társai is kínozták. Elmondása szerint ekkor lett „rossz”, itt fejlődött ki nála a székletevéssel és vizeletivással kiváltott szexuális öröm, és ezután kezdett nőknek obszcén leveleket írni és kisfiúkat kukkolni. Bár ezután anyja kiházasította egy nála idősebb asszonnyal, akivel gyerekeik is születtek, elmondása szerint előtte férfiprostituáltként dolgozott és kisfiúkat erőszakolt meg.

Kiütközött a mentális zavara

Egyre jobban csúszott le a lejtőn, gyerekeket molesztált és férfiszeretőket tartott, akiket esetenként megkínzott. Miután felesége elhagyta, kiütköztek nála a mentális zavar tünetei, magát is kínozni kezdte, és ekkor lett megszállottja a kannibalizmusnak, gyakran evett nyers húst, amit gyerekeivel is megkóstoltatott. Végül kegyetlensége csúcsára ért: elkezdett gyerekeket ölni, először szellemi fogyatékosokat és olyanokat, akikről úgy gondolta, senkinek sem hiányoznak majd. Áldozatait megkínozta, megcsonkította húsdarálóval, henteskéssel és fűrésszel.

Megkóstolta fiatal áldozatát

Végül Grace Budd elrablása után bukott le, miután levelet küldött a fiatal lány anyjának, amiben azt is megírta, hogy evett a holttestből. Még letartóztatásakor is elvetemült szörnyként viselkedett: megpróbálta borotvapengével megölni a nyomozót. Grace elrablásáért és megöléséért állították bíróság elé, de pluszban két gyerekgyilkosságot is bevallott. A bíróságon úgy fogalmaztak: valóságos pszichiátriai kóreset, ugyanis senkit nem láttak még, akinek ennyi szexuális rendellenessége lett volna, mint Fishnek, akinél a perverzió furcsa vallási áhítattal keveredett. A férfit végül a Sing Singbe zárták, és kivégezték.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors