A kislány csak meg szerette volna simogatni a németjuhászt, de az arcon harapta – a gazdi még csak elnézést sem kért

Charlotte Kenyon lányai jól ismerik a dentoni Victoria Parkot, hiszen a házuk sarkánál van, gyakran járnak ide játszani. A felhőtlen kacagás helyszíne azonban pénteken örökre megváltozott, amikor is a kislányt megtámadta egy feldühödött kutya.

A 11 éves gyanútlan Nevaeh Mills megkérdezte egy kutyasétáltatótól, hogy megsimogathatja-e a németjuhász kutyáját. A kutyát sétáltató férfi igent mondott. A simogatás helyett azonban drámai események következtek be a másodperc töredéke alatt.

A kutya azonnal támadt és brutálisan megharapta a kislány arcát, akinek csupa vér lett az arca és az iskolai egyenruhája.

Ez is érdekelheti!

Valószínűleg soha nem élhet teljes életet a tinilány, akit két vérszomjas pitbull marcangolt szét

„Hálás vagyok a sorsnak, hogy nem ölt meg. Nem akartam meghalni” – túlélte a jámbornak hitt kutya marását a hatéves kisfiú

Pedig úgy tűnt, jó hatással voltak egymásra – néhány hete megmentett pitbullja gyilkolta meg az idős asszonyt

Szívszorító fotó: napokkal korábban még így feküdt édesanyja karjaiban az újszülött kisfiú, akit egy kutya marcangolt halálra

A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, bár szerencsére a kislánynak nem esett komoly bántódása. Az édesanya a Manchester Evening News-nak elmondta, hogy saját keserű tapasztalatával szeretné felhívni a többi szülő figyelmét, hogy másokkal ne történhessen hasonló eset.

Az édesanya megosztott egy képet kislánya arcán lévő durva harapás nyomról. A képen jól látszik, hogy a kislányt felkavarták az események.

A játszótéren voltam a kisebbik lányommal, AMIKOR a legidősebb lányom rohant FELÉM és a vérző arcát fogta a kezeivelA barátai azt kiabálták, hogy egy nagy kutya megharapta. Azonnal sokkot kaptam és csak azt üvöltöttem, hogy hol van az a kutya? Melyik kutya volt az? – mondta az édesanya.

Később kiderült, az a kutya harapta meg, amelyik egy közeli üzletet őriz, de nem a gazdája sétáltatta, hanem a bolt egyik alkalmazottja. A kutya gazdája nem kért elnézést az esetért.