A hajléktalanból lett pornósztár mindent bevállal a pénzért - 18+ fotók

A pornózás mentette meg annak az angol férfinek az életét, aki modellként megbukott, majd az utcára került. Vince Azzopardi magazinok címlapjain szerepelt, mielőtt súlyos anyagi nehézségei adódtak, és egyszer csak az ex-barátnője egy gazdagabb férfi miatt kitette őt közös otthonukból.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sup 💦

Vincent Azzopardi (@veggievince) által megosztott bejegyzés,

„Én vagyok jelenleg az Egyesült Királyság egyik legjobb felnőtt filmese. Egy csomó pénzt keresek, ami kényelmes életet biztosít nekem. Egyáltalán nem küzdök anyagi nehézségekkel” – idézi a férfit a DailyStar. Vince azonban elmondta, nem volt ez így, amikor évekkel ezelőtt Dubajban lakott az ex-barátnőjével.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Take a seat

Vincent Azzopardi (@veggievince) által megosztott bejegyzés,

Elmentem egy több napos fotózásra, hogy ki tudjuk fizetni a számlákat, erre amikor hazaértem, elhagyott valami gazdag férfiért. Mindenem elvette, és kitett abból a házból, amit ketten építtettünk fel. Nem akart velem élni, sőt, még a kutyáinkat is ki akarta tenni. Nemcsak hajléktalan lettem, ötletem sem volt, hogyan szerzek pénzt, hogy megmentsem a kutyáimat és visszaköltözzek velük az Egyesült Királyságba

– mesélte a 32 éves férfi, aki ekkor döntött úgy, belevág a szexiparba.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sat here waiting for isolation to end like

Vincent Azzopardi (@veggievince) által megosztott bejegyzés,

Pornózni kezdtem, és megtettem mindent, amit kértek. A legnagyobb igény a nyilvános szexre van, azt kérik tőlem maszturbáljak vagy szexeljek bárokban, éttermekben, mosdókban” – tette hozzá.

A pornósnak azóta új barátnője van, s bár munkája során előfordul, hogy férfiakkal kerül kapcsolatba, azt mondja, ez semmilyen problémát nem okoz a magánéletében.

Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors