Erőszak

25 hetes terhes kismamát akart megerőszakolni egy katona Miskolcon - Hiába kiabált, senki sem segített a várandós nőnek

2022. június 23. csütörtök 10:00

Egyenruhás szervhez tartozó férfi próbált meg megerőszakolni egy 30 éves, várandós nőt Miskolcon, az avasi lakótelep közelében. A Bors megtalálta Zsuzsa férjét, aki elmondta: könnyen lehet, hogy csakis a felesége lélekjelenlétének köszönhető, hogy nem történt tragédia, és a kismama érintetlen maradt.

Dávid és felesége boldogan várják az első gyermeküket. Egy ideje már azt is tudják, hogy a 25 hetes magzat fiú. Hétfő délután kis híján tragédia történt, ugyanis információink szerint egy katona megpróbálta megerőszakolni az asszonyt. A Bors elérte a sértett férjét. Azt kérte, a feleségét nevezzük Zsuzsának.

– Napok elteltével sokat javult a feleségem lelki állapota, de az eset közben természetesen sokkot kapott. Valószínűsítem, hogy soha nem fog nyomtalanul elmúlni, és bízunk abban, hogy a stressz nem megy át a kisbabánkra. Az eset után természetesen azonnal bementünk a kórházba, ahol megállapították, hogy a gyerek és Zsuzsa is egészséges – mondta lapunknak Dávid.

Az asszony a miskolci Avasnál található Kálvária lépcsősoron indult felfelé a munkából hazafelé sietve fényes nappal. Ott támadt rá az idegen, aki a láthatóan áldott állapotba levő kismamát berángatta egy bokorba és a földre teperte, majd az alsótestét lemeztelenítette és a nemi szervét fogdosta.

– Hiába mondta el neki a feleségem háromszor is, hogy gyermeket vár, nem hátrált. Zsuzsa segítségért kiáltott, de senki sem reagált rá, pedig egy ember még el is ment mellettük. Bízunk benne, hogy nem a közöny vezette tovább az útján, csupán nem hallotta a feleségem jajveszékelését a fülében hangosan szóló zenétől – fakadt ki Dávid.

Zsuzsának nagy nehezen sikerült elővennie a telefonját. Azonnal tárcsázta a segélyhívó központ számát, amit a támadó is észrevett. Mikor a kismama bemondta a helyszínt, a férfi a mobillal együtt elmenekült. A rendőrök órákkal később elfogták.

– Ez a rohadék egy mukkot sem szólt Zsuzsához, biztos azért, hogy később ne legyen a hangja alapján felismerhető. Végül semmiféle tényleges szexuális cselekmény nem valósult meg. A feleségem horzsolásokat szenvedett, és mivel a dulakodás közben elvesztette a cipőjét, mezítláb volt kénytelen menekülni, így a talpa is megsérült – fejezte be Dávid. 

Az ügyben a Központi Nyomozó Főügyészség jár el. Kovács Katalin, a szervezet szóvivője megerősítette, hogy az elkövető a hatáskörükbe tartozó személy, ami azt jelenti, hogy valamelyik egyenruhás testület tagja. 

A gyanúsított panaszt tett az eljárás ellen, az ügyészség pedig indítványozta a letartóztatását – mondta lapunknak a szóvivő.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Szexvideóval akarták lebuktatni a magyar színészt, aki egy amerikai milliárdos lányát szöktette meg

origo.hu

Drámai képeken a koppenhágai lövöldözés

borsonline.hu

Ha a nyári melegtől nem, Gáspár Beáék családi fotójától garantáltan elolvadsz

vg.hu

A fogyasztókkal fizettetnék meg az orosz gáz kiesése miatti költségeket

metropol.hu

Sokkoló cápatámadás: „Láttam, hogy a cápa marcangolja a nőt a vízben” – Videó!

metropol.hu

Ezért alkották meg a tudósok a dühös hörcsöghadsereget

astronet.hu

Heti horoszkóp 2022. július 4-10.: Nagyot fordul a világ a héten

borsonline.hu

Halálosan megfenyegették a brazil modellt, aki egy elhagyott orosz tankon pózolt

borsonline.hu

Fényes nappal, hátulról lőtték agyon a csecsemőjét toló édesanyát

borsonline.hu

Titokzatos gyilkosságok Diósjenőn: A nevelőapa bűnös viszonyáról pletykálnak a helyiek

borsonline.hu

Részletesen számolt be arról egy erdőkövesdi kamaszlány, hogy erőszakolta meg egy 40 éves férfi

További cikkek

Nyomozás

Titokzatos gyilkosságok Diósjenőn: A nevelőapa bűnös viszonyáról pletykálnak a helyiek

Tragédia

Gyilkos mélység, 29 emeletet zuhant a halálba a hároméves kisfiú