Aktuális

Zokogó babájuk szeme láttára szörnyűséget tett feleségével Martin, mindent beismert - 18+

Bors

2021. november 27. szombat 22:30

Megfenyegette feleségét, hogy leönti savval az arcát, ha bárkinek mesélni mer a történtekről.

A poklok poklát élte át egy 27 éves brit nő, akire élettársa ököllel támadt rá az akkor pár hónapos gyermeke jelenlétében. A 35 éves Anthony Martin hosszú időkig terrorban tartotta a fiatal anyát. Egyik este azonban olyannyira elfajult egy veszekedésük, hogy a kisfiú felébredt édesanyja sikolyára. A 2020 júniusában történt támadás során Ellie orrfala megrepedt, és bevérzett a szeme is.

A Sun értesülései szerint Anthony folyamatosan kiabált a nővel, miközben fölötte állt, és tartotta síró kisbabájukat. Ellienek sikerült kiszabadítani csecsemőjét a férfi kezeiből, de ő így sem állt le. Megfenyegette a feleségét, hogy ha szólni mer, akkor savval önti le az arcát.

Ellie nem sokkal az incidenst követően összeszedte minden bátorságát, és feljelentést tett agresszív párja ellen. Martin a bíróságon elismerte a bántalmazásokat, és két év felfüggesztett börtönbüntetést kapott, továbbá 200 óra fizetetlen munka elvégzésére kötelezték.

Hónapokkal a támadás után Ellie-nek továbbra is gondjai vannak a szemével, de igyekszik minden erejével feldolgozni a történteket, és továbblépni kétéves fia érdekében.

További cikkek

Interjú

Szentkirályi Alexandra: Előre kell menni, nem hátra

Dráma

A gyerekszoba előtt állt meg az elszabadult kamion Bodogláron

Ez is érdekelhet