Aktuális

2021 egészséghoroszkóp: jövőre sikeresen megszabadulhatunk kínzó problémáinktól

Bors

Létrehozva: 2020.12.24.

2021-ben minden csillagjegynek lehetősége nyílik az egészségét megerősíteni, a lelki életét javítani, ha kihasználja az adottságait. Olvassa el egészség-horoszkópját, hogy tudja, mely időszak a legjobb arra, hogy fokozza immunrendszerét és testi erejét.

Forrás: Pixabay

kos

(március 21.-április 20.)

Ebben az évben azoknak is lehetőségük lesz megerősíteni testük és egészségük gyengébb pontjait, akik már lemondtak erről. A világszerte javuló helyzetben újra felszabadultnak érzi magát, így már márciusban elszánja magát egy teljes kivizsgálásra, illetve egy régóta húzódó egészségügyi problémája felderítésére. A múlt év lelki gondjai sokaknál fizikai betegségeket is okoztak, de ezeket az idei év első felében megoldja, ami gyors gyógyulást eredményez. Egyre inkább elfogad egy újfajta életmódot, ami kedvező hatással lesz önre kívülről, belülről egyaránt. Tavasszal rengeteg energiája lesz, így egyre könnyebben valósítja meg terveit, még egy régóta halogatott műtétet is betervezhet.

bika

(április 21.-május 20.)

A 2021-es év a Bika szülöttek számára a gyógyulás évnek ígérkezik. Arra azonban oda kell figyelniük, hogy ne essenek túlzásokba az étkezéssel, sporttal és a káros szenvedélyekkel, semmilyen téren. Márciusban hullámzó hangulatban lehetnek, ami hatással lehet fizikai egészségükre is, ezért kerüljék a stresszt. Egy nagyobb életesemény apropóján rájön, hogy ajánlott megtanulnia néhány feszültségoldó technikát, amit sikeresen alkalmazhat majd. Nyáron megoldást talál egy régóta húzódó mozgásszervi problémájára, amit lehet, hogy egy rutinműtéttel orvosolnak. Étkezésének megreformálása jó hatással lesz emésztésére.

ikrek

(május 21.-június 21.)

Az új évben az Ikrek szülötteinél egy gyökeres változás kezdődik. Erre a már január első felében jövő esemény készteti őket, amitől rájönnek, hogy van az életükben néhány olyan dolog, amivel fel kell hagyniuk az egészségük érdekében. Ez olyan változást indít el, ami már tavasz kezdetén érezteti kedvező hatását. Nyár végén megszabadul egy olyan problémájától, ami egy ideje nyomasztotta. Lesz, akire kisebb műtét vár ősszel, ezt azonban nem csak gyors gyógyulás, de megkönnyebbülés is követi. A bőrén vagy az emésztésében jelentkező elváltozásokat nem szabad félvállról vennie, egy kivizsgálás válaszokat és megoldást is hoz.

rák

(június 22.-július 22.)

2021-ben a Rákok éle­tében végre lezárul egy nehéz időszak. Fellélegezhetnek, és elkezdhetik élvezni azokat az eredményeket, melyekért tavaly tettek. Már az év első két hónapjában rátalálnak egy olyan, számukra új módszerre, mellyel megoldhatják egy régóta elhúzódó egészségügyi problémájukat. Nyáron egy kisebb tervezett műtét vagy kezelés van kilátásban, ami gyors gyógyulást hozhat, a szépészeti beavatkozásra is jó időszak ez. Ősszel ügyeljenek rá, hogy ne essenek túlzásba a keményebb sportokkal, mivel balesetveszélyes helyzetekbe kerülhetnek, de ekkorra beérik az életmódváltásnak a gyümölcse, amit még nyár elején kezdenek el.

oroszlán

(július 23.-augusztus 23)

Az új évben az Oroszlánok többször is érzik majd, hogy egy kicsit le kell lassítanuk annak érdekében, hogy megőrizzék lelki egészségüket. Óvakodniuk kell a stressztől, meg kell tanulniuk néhány ralaxációs technikát. Ne dőljenek be az interneten terjedő gyógymódoknak, kizárólag orvosi utasításra kezdjenek bele a kezelésekbe! Most különösen ügyelniük kell az emésztésükre, a nehéz ételek és a túlzásba vitt diéta, esetleg a káros szenvedélyek megviselik gyomrát. Tavasz végén rálelnek egy olyan eljárásra, mellyel sikeresen megszabadulnak egy kínzó problémájuktól, ezzel egyidejűleg megszabadulnak egy régi félelmüktől is.

szűz

(augusztus 24.-szeptember 23.)

2021-ben a Szüzek rájönnek, hogy itt az ideje a nagyobb változásoknak az életük több területén, így az életmódjukban is. Ez a változás örömteli lesz lelkileg és testileg egy­aránt. Február elején egy életesemény miatt feszültebbé és stresszesebbé válnak, de mivel tudják, hogy ez hosszú távon a javukat szolgálja, jól megküzdenek a stresszel. Kora tavasszal módjukban lesz kipróbálni egy újfajta szépészeti eljárást. Ősz elején elszánja magát, hogy elvégezteti azt a kisebb műtétet vagy gyógykezelést, amit már régóta halogatott. A súlyukkal küzdők ősszel találnak egy tökéletes módszert, amivel megszabadulhatnak a problémájuktól.

mérleg

(szeptember 24.-október 23.)

A 2021-es év Mérleg szülöttek számára kicsit nehézkesen indul egészség szempontjából, azonban már február elején gyors javulásnak indul a problémájuk. Az eredmények gyorsan elkezdenek látszani. Innen a lelki egészségükre kell ügyelniük, hogy a feszültség ne okozzon fizikai betegségeket. Tavasztól már tele lesznek energiával, ami mentálisan és testileg is érződni fog, ősszel fokozódik test öngyógyító képessége. Arra ügyeljenek, hogy ne higgyenek a neten terjedő tanácsoknak, csak orvosi utasításra kezdjenek bele bármibe. Év végére képesek lesznek elengedni rossz szokásaikat. A kötelező vizsgálatokat ne hanyagolja el!

skorpió

(október 24.-november 22.)

Egészségügyi szempontból a Skorpió érzi, hogy jobban meg kell szerveznie az életmódját ahhoz, hogy fittebbé váljon. Sok akaraterőre lesz szüksége ahhoz, hogy ezt betartsa. Az első negyedév végén elkezd növekedni a stressz az életükben, néhányan dühkitörésekre lesznek hajlamosak. Igyekezzenek meditáció­ban vagy sportban levezetni a felgyülemlett feszültséget. Májusban figyeljenek arra, hogy elképzelt problémái­kat ne valósítsák meg! Augusztusban egyre lelkesebb lesz és jó mentális állapotba kerül, így képes lesz elengedni régi félelmeit, szorongásait. Év végén meg kell hoznia egy döntést egy kezeléssel kapcsolatban.

nyilas

(november 23.-december 21.)

2021-ben a Nyilas szülöttek saját bőrükön tapasztalhatják meg, hogy milyen nagyszerű a természettel együtt mozogni. Rájönnek, hogy mindent maga idejében érdemes megtenni. Márciustól kiváló erőben lesz fizikailag és mentálisan is, májusban eljön az ideje, hogy néhány rossz szokás elhagyásával meg is tartsa ezt az egészséget. Utóbbihoz meg is lesz a kellő akaratereje, így ha fel akar hagyni a dohányzással, túlevésekkel, lustálkodással vagy egyéb károsítóval, akkor ezt ebben a hónapban könnyebben megteheti. Télen fordítson fokozott figyelmet a vitaminbevitelre, hogy az ekkor támadó vírusoknak jobban ellenálljon!

BAK

(december 22.-január 20.)

A szellemi frissesség megőrzése nagyon fontos lesz a Bakok számára az új évben. Ha nem elégítik ki intellektuális igényeiket, akkor fizikailag is egyre rosszabb állapotba kerülhetnek. Tavasztól egyre nagyobb felelősséget éreznek az egészségük iránt. Fontossá válik számukra minden kivizsgálás és megnyugszanak, amikor végre megkapják az eredményeket. Őszre elég sok stressz halmozódik fel az életükben, amit ha nem kezelnek odafigyeléssel, akkor fizikai problémákat okozhat. Sajátítsanak el meditációs technikákat. Talál egy olyan sportot, melyet nem ad fel néhány próbálkozás után, hanem kitartóan fog végezni.

VÍZöntő 

(január 21.-február 19.)

2021-ben a Vízöntőknek szinte minden sikerül, amibe belefognak, így egy esetleges betegségből való felgyógyulás is. A türelemre azonban nagy szükségük lesz, mivel érezve a sikereiket, a természetes folyamatokat is felgyorsítanák, ami azonban már káros lehet a számukra. Nyáron egy nagyobb változás miatt a lelki egészségükre kell ügyelniük, melyet főként fizikai aktivitással tudnak majd felturbózni. Sportolás közben azonban különösen ügyeljenek a térdükre és a bokájukra. Egy utazás során olyan élményekben lehet része, ami az immunrendszerét is megerősíti, viszont még így sem halogathatja tovább a kötelező, esedékes kivizsgálást.

halak

(február 20­.-március 20.)

A Halak szülöttek 2021-ben egész évben kapkodhatják a fejüket. Szinte nem lesz az életükben olyan terület, amely ne menne át valamilyen változáson. Ez az egészségükben is érezteti majd a hatását, régi problémák tűnnek el nyom nélkül, viszont lesz néhány olyan új, melyek ugyan nem súlyosak, de oda kell rá figyelniük. Nyáron feltöltekezik annyi energiával, hogy az év végén deréktájékon jelentkező betegséget könnyebben legyűrhesse. Ekkor könnyedén áll át egy egészségesebb életmódra is, és rendszeressé teszi a mozgást is. Télen egyre több lesz életében a stressz, melyet meg kell tanulnia természetes módszerekkel leküzdenie.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155806_auto_resized.jpg
origo.hu

"Csinálja más!" - Dárdai Pál lemondott a Hertha kispadjáról?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27372_resized.jpg?avcount=1713909313
origo.hu

Váratlan hír érkezett Putyinról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17150605_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Fényképes bizonyítékot hozott a jövőből egy időutazó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17154737_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Hallgatásba burkolózott Magyar Péter az adatkezelési botrány kapcsán

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17149592_auto_resized.jpg
ripost.hu

Dühöngött és sírt Harry herceg, ez volt az utolsó csepp a pohárban

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27361_resized.jpg?avcount=1713909313
origo.hu

Szilikon melleivel és millióival dicsekszik Molnár Anikó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27354_resized.jpg?avcount=1713909313
origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713909313
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17147642_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Ilyen helyzetben pofont kapni..." - Kökény Dani menedzsere az internetről értesült, hogy az énekes dobta őt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156790_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Életveszély az Ázsia Expressz forgatásán, azonnal riasztottak mindenkit

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/S-Xof8J-ele3PmKh94y3uwJQll5dPY69Jn-M9SHcDP8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2U2ZWIxZWRjOWRlMTRhNTZiNWVkYWMyMTJkYzJkYTZk.jpg
Borzasztó

Dráma Bács-Kiskun vármegyében: terhes édesanyjukkal együtt mentették ki a három pici gyermeket

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/z3e30O1hGjk-YN5kqi9M1ktXNtosyE6BFUzaxoPwoNk/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzgyMzczZjg5M2IxODQ3ODE5NzQ4NTJhYTUwNjFjMDY0.jpg
Sokkoló

„Azt hittem, másnapos vagyok” – Viszketés jelezte, hogy rákos lett a fiatal férfi