17 évesen lottómilliomos lett, a pénzből szilikonmelleket vett, és most vetkőzésből él – fotók

Jane Parkot 2013-ban egész Nagy-Britannia megismerte, hiszen az akkor még csak 17 éves lány megütötte az EuroMillions nevű lottójáték jackpotját, amivel 1 millió fonttal (mai árfolyamon közel 400 millió forinttal) lett gazdagabb. A fiatal szépség pedig a pénzt természetesen a lehető legjobb módon fektette be: magára költötte.

A pénzből jutott sportautókra, méregdrága ruhákra, fényűző nyaralásokra, új házra és természetesen plasztikai műtétek sorára is, és a nyereményének nagy részét sikerült is úgy elvernie, hogy egy ideig úgy tűnt, akár még a munkaerőpiacra is vissza kell térnie.

– Anyagilag mindenem megvan, de ezen kívül az életem üres. Mi az életem értelme?

Azt hittem, a pénzzel minden tízszer olyan jó lesz, de csak tízszer rosszabb lett. Sokszor azt kívánom, bárcsak ne lett volna pénzem és az életem sokkal könnyebb lenne, ha nem nyertem volna– fakadt ki még három évvel ezelőtt a Mirrornak Park, aki azóta új értelmet talált életének.

Vetkőzni kezdett, pénzért.

OnlyFans-oldalán tavaly május-júniustól idén márciusig több mint 32 ezer dollárt, vagyis közel 10 millió forintot vetkőzött össze, így most már annyira nem kell félnie attól, hogy a lottónyereményét teljesen feléli. Életmódján sem kellett változtatnia, így megteheti, hogy az év egy részét szülőföldjén, a skóciai Edinburghban tölti, a maradék időben pedig kedvenc nyaralóhelyeire, Törökországba, illetve a Maldív-szigetekre utazik.

Nem számított erre az őrületre. 30 fontot fizetnek az előfizetésért, plusz 50 fontért pedig félmeztelen képeket is küld.

– idézi a Sun skót kiadása Park egyik barátját.

Ez is érdekelheti!

„Soha nem voltam ilyen boldog” – otthagyta egyházát a lelkész, hogy biszexuális sztriptíztáncosként és örömlányként csináljon karrier

Túl szexi volt az Instagramra a modell testvárpár, most százezrek fizetnek a fotóikért, hogy láthassák őket meztelenül – 18+ fotó

12 milliót ajánlanak a plasztikafüggő modellnek, hogy ne feküdjön többé kés alá! Vajon elfogadja?

Fogadjunk, hogy Önnek is mocskos gondolatai támadnak a Playboy-modell formás fenekét látva – szexi fotók

Persze a még mindig csak 23 éves lányt sokan támadják, hogy csinálhatna valami értelmeset is, ahelyett, hogy pénzért gyakorlatilag áruba bocsátja testét, ám őt egyáltalán nem érdeklik a kritikák. Ahogy az sem, hogy angol focisták és férficelebek is előfizetői oldalának. Sőt, hölgytársait is arra buzdítja, hogy vágjanak bele ugyanabba a „karrierbe”, amibe ő.

– Ha lány vagy és jól nézel ki, állj a saját lábadra. El kell fogadnod, hogy mindenki tudja majd, mit csinálsz és reklámozni is kell magadat.

Az én véleményem az, hogy sz*rj mindenbe, csináld amit akarsz, és ne hagyd, hogy mások lebeszéljenek

– vallja a jelenleg szingli modell, aki egyébként annak ellenére, hogy rengeteget költ a hétköznapokban, közeli ismerősei szerint jótékonykodni is szokott.

Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors