Vérnyúl

Napok teltek el a halála óta, de még mindig a fél világ azzal van elfoglalva, hogy meghalt, illetve hogyan élt a világ legnagyobb befolyású stricije, Hugh Hefner. A legtöbb vélemény ebben a témában az, hogy olyan csodálatos élete volt a világ legszebb női között, hogy ha esetleg a mennybe kerülne, akkor is rosszabb helyen lenne, mint ahonnan jött.

Én viszont azt gondolom, hogy mindenki úgy ünnepli (pardon, búcsúztatja) a nyuszis magazin alapító atyját, mintha nem egy olyan férfiemberről lenne szó, aki gyakorlatilag legalizálta a XX. században a nők tárgyiasítását. Állatnak öltöztette, szexrabszolgának alkalmazta őket… és ezzel divatot teremtett.

Hefner tevékenységéről a férfiak azt hiszik, hogy a környezetében élő nőknek kilencvenvalahány évnyi orgazmushangversenyt rendezett. Mert a férfiak még mindig elhiszik, hogy a pornóban látott tevékenységek jól­esnek egy nőnek.

Az igazság ezzel szemben az, hogy kihasznált nők tízezrei bőgték át az egész életüket amiatt a torz ideálkép miatt, amit ez az ember alkotott. Kivéve persze az unokakorú feleség, aki csil­liárdot örökölt a bizniszből.

Kapcsolódó cikkünket itt találja.