Vélemény: Követők

„A jó KDNP-t 4987-en kedvelik a neten, ami még bravúrként is felfogható azok után, hogy kitalálták az idióta vasárnapi boltbezárást.”
„A jó KDNP-t 4987-en kedvelik a neten, ami még bravúrként is felfogható azok után, hogy kitalálták az idióta vasárnapi boltbezárást.”

Hárommillió 168 ezer 774. Ennyi rajongója van a Facebookon a formás kebleit mutogató Lévai Adriennek. Döbbenetes szám.

Éppen ezért, ha én magyar politikus lennék, hamarjában megkeresném Adriennt, hogy adjon már tanácsokat. Például a kereszténydemokratáknak. A jó KDNP-t 4987-en kedvelik a neten, ami még bravúrként is felfogható azok után, hogy kitalálták az idióta vasárnapi boltbezárást. De valahogy nem mennek át az üzeneteik. Nem úgy Adrié, aki nem mismásol, pont azt adja, amit a „választói” akarnak. A formás ikreket különböző csomagolásban.

Tiszta sor. Mindenki boldog.

Ezzel persze most nem azt mondom, hogy holnaptól Semjén Zsolt vagy Harrach Péter félmeztelen, csücsörítős tükörszelfikkel árassza el a KDNP Facebook-oldalát, attól mentsen meg minket az Isten! De velük ellentétben Adrienn tökéletesen érzi, mi kell a követőinek. Ha Semjénék éreznék, akkor vasárnaponként vígan vásárolhatnánk a plázákban. Én pedig a Mammut kávézójában ülve nyomnék egy like-ot a KDNP Facebook-oldalára, hadd legyünk 4988-an.

Na jó, az utóbbi mondatot tényleg nem gondoltam komolyan...

Kapcsolódó cikkünk itt olvasható.