Vélemény: Imádom az anyukádat, Marci!

Imádom, mert hisz az álmokban, a romantikában, az igaz szerelemben! De Téged, Téged féltelek! Figyelj, Marci! Légy észnél!
Imádom, mert hisz az álmokban, a romantikában, az igaz szerelemben! De Téged, Téged féltelek! Figyelj, Marci! Légy észnél!

Bízz bennem, sokat láttam, tapasztaltam már. Az ilyen lányoknak, akik klipekben szerepelnek, azoknak vannak ám igényeik. Félek, nem lenne elég, hogy átúszd a világ összes tengerét, abból ő semmit nem tud hazavinni.

Egy vadiúj csillámpóni. Meg a csillámpóni hétszintes csodapalotája. Na az már valami. És ez a minimum! Marci, nagyon fiatal vagy még! Hidd el, nem ő lesz az utolsó nagy szerelem az életedben! Tényleg szép, és a neve is gyönyörű: Hanna.

De mi van, mi lesz, ha te nem is vagy az esete? Anyudék most elvisznek hozzá, de mi lesz, ha neki az ötévesek jönnek be? Mi van, ha nem is szereti igazán a Tompeti zenekart? Mi van, ha tejberizsfan, te meg a grízt szereted? Mi lesz, ha már van szerelme az oviban? És egyébként is, nem lesz ez egy picit gyors? Csilla, emelem a kalapom Ön előtt! Tízezreket mozgatott meg, hogy szeretett fia kedvében járjon! Maradjon mindig mellette, akkor is, ha ez a szerelem esetleg mégsem az igazi lesz!

(Kapcsolódó cikkünket itt olvashatja)