Tízezer perc: Pallagi Ferenc véleménye

A nép hülyítésének talán legaljasabb eszköze, a hazug kérdésekből gyúrt Nemzeti Konzultáció megint sikeres volt. Mert úgy van kitalálva, hogy nem lehet vele bukni: senki nem tudja ellenőrizni sem a beküldött válaszok számát, sem azok tartalmát. Másfelől azért lett sikeres, mert az emberek félelmeire alapított politika még mindig eredményes Magyarországon. És Orbán Viktor nagyon ért ahhoz, hogy az alantas ösztönökre és a zsigeri félelmekre alapozza politikáját!

Most is volt 1 millió 700 ezer ember – ha volt, és nem hazugság az egész! –, aki bevette a migránsokkal való ijesztgetést, aki valóban retteg attól, hogy idejönnek a muzulmán négerek, elveszik a munkáját, megerőszakolják a lányát, feleségét és rágyújtják a házát.

És el lehetett adni sok százezer magyarnak, hogy van egy ronda zsidó öregember, a Soros, aki azon dolgozik serényen, hogy felszámolja a magyar nemzetet, elpusztítsa annak kultúráját, és a nyakukra hozza a muzulmán négereket, akik a munkáját, a házát, a lányát és a feleségét…

Mindennek a keretet Brüsszel adja, amely olyan, mint egykor a labanc Bécs, a vörös Moszkva, és amilyen rövidesen az undok Washington is lesz, ha nem fogadják nagyon gyorsan a Fehér Házban ágyúszóval, lovas bandériummal a mi Orbánunkat, a keresztény világ megmentőjét! Mert Magyarországon migráncsozni, sorosozni, brüsszelezni nagyon is kifizetődő politikai tevékenység.

Főleg azon a hátborzongatóan primitív színvonalon, nyálasan hazudva, gügyögve, mórikálva, ahogy ez most nálunk zajlik, és amire most is, mint Horthy is, Rákosi is, Kádár is, találnak tanult embereket is. Ezt a nyelvet érti ugyanis a magyar, és élvezi is! Mert nincs kéjesebb mese neki annál, hogy már megint ő a világon a legjobb, és ezért bántják mind az aljasok. Aludjatok szépen, gyerekek, álmodjatok jót! Még vagy száz évig!